Μήπως κάτι πάει στραβά στα ερωτικά σου; Η απάντηση κρύβεται στην εικόνα!

Το τι είδες με την πρώτη ματιά αποκαλύπτει πολλά!

Μήπως κάτι πάει στραβά στα ερωτικά σου; Η απάντηση κρύβεται στην εικόνα!

Λάθος επιλογή; Ανεπιθύμητη κατάληξη; Δεν βρίσκεις τον άνθρωπό σου; Αυτό το τεστ, όσο κι αν δεν το πιστεύεις, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πάει στραβά. Ρίξε μια ματιά στην κεντρική φωτογραφία! Το τι είδες με την πρώτη ματιά αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σου ζωή! Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις!

1. Αν το μάτι σου πήγε πρώτα στον όρθιο άντρα, με την κόκκινη μπέρτα

Το 24ωρο ποτέ δε σου έφτανε. Είσαι πολυάσχολος/η και προκειμένου να τα προλαβαίνεις όλα και να είσαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σου, βάζεις το εκάστοτε ταίρι σου και τη σχέση σας στο ημερήσιο πρόγραμμά σου, σαν να είναι μια ακόμα δουλειά που έχεις αναλάβει. Το παν όμως είναι να σου αρέσει να είσαι με κάποιον/α και να περνάτε όμορφα, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Αν δεν έχετε ποιοτικό χρόνο μαζί, τότε να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα τον/ην χάσεις, αφού θα νιώσει ότι δεν τον/ην θέλεις στη ζωή σου.

2. Αν το μάτι σου πήγε πρώτα στον άντρα που είναι γονατιστός

Έχεις την τάση να κάνεις υποδείξεις ή να απαιτείς από τον/η εκάστοτε σύντροφό σου. Μπορείς να του/ης δείξεις τι θέλεις, χωρίς να του/ης το επιβάλλεις ή να γκρινιάζεις για το τι δε σου δίνει! Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για την κρεβατοκάμαρα, αλλά και στην καθημερινότητά σας, σαν ζευγάρι. Κάνε την αρχή, με μικρά πραγματάκια κάθε φορά που τον/ην ευχαριστούν, για να το καταλάβει και να σε ακολουθήσει. Αν όχι, τότε μάλλον δεν είναι σε φάση να σου προσφέρει το οτιδήποτε.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

3. Αν το μάτι σου πήγε πρώτα στο πρόσωπο που αχνοφαίνεται

Μπορεί να δείχνεις δυνατός/η, αλλά κατά βάθος ξέρεις ότι είσαι ευάλωτος/η και φοβάσαι ότι ο/η σύντροφός σου μπορεί να το "δει" και -αργά ή γρήγορα- θα σε παρατήσει. Γι' αυτό προσπαθείς συνεχώς να πάρεις την επιβεβαίωση. Αλλά πρέπει να το ρισκάρεις. Τη στιγμή που το ταίρι σου θα καταλάβει ότι χρειάζεσαι τη συνεχή στήριξη και αποδοχή του ή θα στην προσφέρει και θα δεθείτε περισσότερο ή δε θα μπορεί να στη δώσει και θα χωρίσετε.

4. Αν το μάτι σου πήγε πρώτα στα πρόσωπα που είναι πίσω, στις σκιές

Το πιο πιθανό είναι να φοβάσαι την αρχική σεξουαλική επαφή, αλλά κανείς/καμία δεν σου ζητάει να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού. Το να αγγίζεστε, όταν περπατάτε δίπλα-δίπλα ή να αγκαλιάζεστε, όταν συναντιέστε δημιουργεί μεγαλύτερη οικειότητα, οπότε το σεξ θα έρθει από μόνο του την κατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, αν, μέσα από δωράκια, το ταίρι σου «καταλαβαίνει» πώς νιώθεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πανικοβάλλεσαι. Ένα λουλούδι ή μια σοκολάτα αρκεί για να δείξεις το ενδιαφέρον σου.

Διάβασε επίσης: 1 από τα 6 λουλούδια της φωτογραφίας αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για σένα!

Μήπως φοβίζεις τους άλλους και δεν το ξέρεις; Έξι σημάδια που το αποδεικνύουν!

Διάλεξε 1 από τους 5 Αγγέλους της φωτογραφίας για να δεις το σημαντικό μήνυμα που σου στέλνει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved