Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή συντρόφου

Δώσε προσοχή!

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή συντρόφου

Στους περισσότερους ανθρώπους έχει συμβεί να είναι μαζί με έναν/μια σύντροφο που, παρά την αμοιβαία έλξη, η κατάληξη δεν ήταν αυτή που ήθελαν ή είχαν ονειρευτεί, αφού αποδείχτηκε μια εντελώς λανθασμένη επιλογή.

Αν αναρωτιέσαι γιατί να εμφανιστεί ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή σου, η απάντηση είναι για να πάρεις ένα πολύτιμο μάθημα, που θα σε προετοιμάσει, ώστε να μπορέσεις να διακρίνεις τον αληθινό «άνθρωπό» σου από τον ψεύτικο, όπου μαζί του θα εξελιχθείς και σε συναισθηματικό και σε πνευματικό επίπεδο!

Πάντως το σύμπαν, για να μας προστατεύσει, μας στέλνει κάποια προειδοποιητικά μηνύματα, που συνήθως αγνοούμε.

Παρακάτω θα διαβάσεις τα 4 βασικά σημάδια, ώστε να πάρεις τις ανάλογες προφυλάξεις:

1. Η ενέργειά σου μειώνεται συνεχώς

Αυτό είναι το πρώτο σημάδι, το οποίο είναι το… καμπανάκι κινδύνου. Το πραγματικό σου έτερο ήμισυ θα έπρεπε να σε τροφοδοτεί συνεχώς με ενέργεια και σε αναζωογονεί. Όχι να σε εξαντλεί, ούτε σε αφήνει στραγγισμένο/η, αποπροσανατολισμένο/η και κουρασμένο. Να μην σου δημιουργεί ανησυχία ούτε αμφιβολίες και πάντα να σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα και ζεστασιά.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

2. Αναποδιές κι εμπόδια κατά την πρώτη σας συνάντηση

Σου έσκασε το λάστιχο ή έπαθε βλάβη το αυτοκίνητό σου, χύθηκε ο καφές πάνω σου, έσπασες ένα ποτήρι ή μαθαίνεις ένα δυσάρεστο νέο; Οτιδήποτε συμβαίνει επανειλημμένα θα πρέπει να σε υποψιάσει, γιατί όλες αυτές οι αναποδιές δεν είναι τυχαίες. Κανονικά, όταν είναι δίπλα σου το άλλο σου μισό, συμβαίνουν όμορφα πράγματα στην καθημερινή σου ζωή και τους δικούς σου ανθρώπους.

3. Αισθάνεσαι άδειος/α χωρίς το άλλο πρόσωπο

Αυτό το σημάδι θα πρέπει να το προσέξεις πάρα πολύ, γιατί ο έρωτας συχνά συγχέεται με την ανάγκη. Το να νιώθεις ότι δε μπορείς να μείνεις στιγμή μακριά από το άλλο σου μισό, το να υποφέρεις και να εξαρτάται διάθεσή σου από αν είναι δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο δεν είναι πραγματική αγάπη. Άλλο να σου λείπει κι άλλο να μην αντέχεις να είσαι μόνος/η, έστω και για κάποιες ώρες.

4. Συναισθηματικά «μη διαθέσιμος/η»

Όταν αισθάνεσαι ότι δίνεις τα πάντα στο «άλλο σου μισό», είσαι ανοιχτός/η και προσπαθείς πολύ για να «περπατήσει» η σχέση σας και εισπράττεις μια «συναισθηματική τσιγκουνιά» από την άλλη πλευρά, η οποία δε σου παρέχει καμία στήριξη, ούτε αγγίζεται από τις ευαισθησίες ή τις επιτυχίες σου, σίγουρα θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις για το αν είναι ή όχι ο «άνθρωπός» σου.

Διάβασε επίσης:

Είδες ξαφνικά μπροστά σου αυτό το πουλί, έντομο ή ζώο; Αυτό είναι ένα σημάδι!

Αυτά τα 3 ζώδια θα ρίσκαραν τα πάντα για έναν έρωτα!

Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

Γύρισε και θέλει να είστε ξανά μαζί; Πρόσεχε γιατί κάποιο λάκκο έχει η φάβα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved