Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει τι είδους γυναίκα είσαι!

Οι έρευνες απέδειξαν ότι μπορεί ο μήνας που γεννήθηκες να επηρεάσει αρκετά το πώς είσαι!

Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει τι είδους γυναίκα είσαι!

Επιστήμονες και στατιστικολόγοι διαπίστωσαν ότι ο μήνας κατά τον οποίο γεννιέται ένας άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει τα πάντα, από την επιλογή της καριέρας του, την ερωτική του ζωή έως και την προσωπικότητά του.

Διάβασε παρακάτω, στον μήνα γέννησής σου την περιγραφή για το τι είδους γυναίκα είσαι!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Οι γυναίκες που έχουν τα γενέθλιά τους τον Ιανουάριο αναζητούν συνεχώς την επιτυχία. Παίρνουν τη δουλειά τους πολύ σοβαρά και δεν αφήνουν κανένα και τίποτα να μπει εμπόδιο στους στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Ωστόσο, δυσκολεύονται να εκφράσουν αυτό που πραγματικά αισθάνονται και δεν νιώθουν άνετα με τους άλλους. Περνούν πολύ καλύτερα, όταν βρίσκονται με άτομα που έχουν το ίδιο επίπεδο νοημοσύνης μαζί τους.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αν γεννήθηκες τον Φεβρουάριο, είσαι μια γυναίκα με ατέλειωτη υπομονή. Είσαι ρομαντική και εκτιμάς τις ευγενικές χειρονομίες περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Ωστόσο, δύσκολα θα καταλάβουν οι άλλοι τι θέλεις, επειδή συνήθως εκφράζεσαι με έναν μάλλον αφηρημένο τρόπο. Έχεις περιστασιακές αλλαγές στη διάθεσή σου, η πίστη είναι υψίστης σημασίας για σένα κι αν τυχόν ανακαλύψεις ότι κάποιος είναι άπιστος, απλά θα μαζέψεις τα πράγματά σου και θα φύγεις, χωρίς να πεις λέξη.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Καμία δεν είναι τόσο χαρισματική όσο εσύ. Είσαι ικανή να κερδίσεις τους πάντες γύρω σου, με την έντονη γοητεία και την ομορφιά σου. Όμως είσαι εξαιρετικά προσεκτική, όσον αφορά στη δημιουργία μιας σχέσης, επειδή φοβάσαι να μην πληγωθείς. Αν κάποιος καταφέρει να σε "ρίξει", να είσαι σίγουρη ότι θα βάλεις το "είναι" σου. Αν όμως σε απογοητεύσει ή σε πονέσει, τότε θα σε χάσει για πάντα.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Η επικοινωνία είναι το μεγαλύτερο ταλέντο σου και είσαι εξαιρετική στη διπλωματία. Μπορείς να δεις και τις δύο πλευρές ενός θέματος γι' αυτό συχνά καλείσαι να αναλάβεις ρόλο διαμεσολαβητή. Αλλά έχεις θέμα εμπιστοσύνης. Εάν καταφέρει κάποιος να σου αποδείξει ότι είναι αξιόπιστος, θα βρει την ευτυχία στο πλευρό σου. Όμως μπορεί να είσαι πολύ κτητική και με έντονα ξεσπάσματα, οπότε χρειάζεται να είναι υπομονετικός μαζί σου.

ΜΑΙΟΣ

Όπως και ο μήνας που γεννήθηκες, έτσι κι εσύ είσαι αρκετά όμορφη, θελτική και σαγηνευτική, αλλά και πολύ αφοσιωμένη στους δικούς σου ανθρώπους. Δεν είναι εύκολο να σε ξεχάσουν, καθώς η έντονη προσωπικότητά σου θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο μυαλό του οποιουδήποτε άντρα, ο οποίος θα φυλάξει τις αναμνήσεις του από σένα, σαν πολύτιμο φυλαχτό και θα μάθει όλα όσα του διδάξεις.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Η περιέργεια μπορεί να σκοτώσει τη γάτα, αλλά εσένα που γεννήθηκες τον Ιούνιο θα σου βγει σε καλό, καθώς σε παρακινεί να μαθαίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Είσαι γεμάτη καινοτόμες και μοναδικές ιδέες κι έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα. Άλλες φορές είσαι πολύ σαφής και απλή, άλλες όμως μανιπιουλάρεις καταστάσεις και άτομα, ώστε να τα φέρεις με τα νερά σου. Αλλά, θα τολμήσεις να το παραδεχτείς, σε περίπτωση που σε ξεσκεπάσουν.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Από τη φύση σου είσαι χαλαρή και ήρεμη. Προτιμάς να μείνεις μακριά από κάθε είδους αναστάτωση ή πρόβλημα και κοιτάς τα δικά σου θέματα. Επίσης, είσαι όμορφη, έξυπνη και αξιόπιστη, αν και αφήνεις να πλανάται γύρω σου μια αχνή αύρα μυστηρίου. Σου αρέσει να υπάρχει σταθερότητα στη ζωή σου κι αν δεν είναι πιστός κάποιος απέναντί σου, με οποιονδήποτε τρόπο, θα προτιμήσεις να φύγεις, παρά να μείνεις και να ζητήσεις εξηγήσεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Οι γυναίκες που έχουν τα γενέθλιά τους τον Αύγουστο είναι γνωστές για το πνεύμα και το χιούμορ τους. Η συνομιλία με μια από αυτές είναι άκρως διασκεδαστική. Έχουν πολύ καλή μνήμη και θυμούνται και την παραμικρή λεπτομέρεια για διάφορα και ας έγιναν στο μακρινό παρελθόν. Υπάρχει όμως και μια αντίφαση. Από τη μια είναι πολύ γενναιόδωρες και τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους κι από την άλλη μπορεί να γίνουν πολύ εγωίστριες και να θέλουν πάντα να βγαίνουν από πάνω.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Αυτές είναι πιθανώς οι καλύτερες γυναίκες που θα συναντήσει ποτέ κάποιος. Δεν κρύβουν κακία μέσα τους και είναι κι αρκετά όμορφες. Η πειθαρχία είναι πολύ σημαντική για όλες τις πτυχές της ζωής τους, ακόμη και όταν πρόκειται για τον έρωτα. Έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό τους και είναι σίγουρες για τους στόχους τους. Όμως, αν τις προδώσουν, θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να εκδικηθούν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Αν γεννήθηκες τον Οκτώβριο, συχνά σε κυβερνούν τα συναισθήματά σου. Είσαι αρκετά γενναία και τολμάς να πεις στους άλλους πώς αισθάνεσαι πραγματικά. Είσαι σταθερή στις πεποιθήσεις σου και θα παραμείνεις ειλικρινής με τον εαυτό σου. Επιπλέον, είσαι έξυπνη, με παιδεία, αλλά είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη σου και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να σε κάνει να νιώσεις άνετα μαζί του.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Εκτιμάς την αλήθεια και δε λες ποτέ ψέματα. Κι όχι μόνο! Καταλαβαίνεις αμέσως πότε σε κοροϊδεύουν ή προσπαθούν να σε εξαπατήσουν και εύκολα τους ξεμπροστιάζεις. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να σου εκμυστηρευτεί το πρόβλημά του, γιατί σε εμπιστεύεται και κυρίως αισθάνεται ότι θα του δώσεις μια καλή συμβουλή. Επιπλέον, δε θα διστάσεις, αν τυχόν κάνει λάθος, να το πεις, αλλά το ίδιο περιμένεις κι εσύ να γίνει και από την άλλη πλευρά. Απλά και ξεκάθαρα!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Εάν κάποιος ψάχνει την ψυχή της παρέας, τότε πρέπει να απευθυνθεί σε σένα αμέσως. Είσαι γυναίκα που της αρέσει να διασκεδάζει, επικοινωνιακή και εξαιρετικά ανοιχτόμυαλη. Αλλά, αλίμονο σε όποιον σε περάσει ελαφρόμυαλη και επιπόλαια. Είσαι πολύ έξυπνη και ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Αν σε θυμώσουν, σύντομα θα ανακαλύψουν ότι δεν πρέπει να τα βάζουν μαζί σου!

Διάβασε επίσης: Βρες το πτηνό που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησής σου και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

Ο μήνας γέννησής σου έχει πολλά να πει για την ερωτική σου ζωή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved