Πώς θα ανακαλύψεις το άλλο σου μισό;

Ποιό είναι το soul mate σου;

Πώς θα ανακαλύψεις το άλλο σου μισό;

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως στο πρόσωπο του αγαπημένου ή της αγαπημένης τους, έχουν βρει την αδελφή ψυχή τους. Πώς όμως είναι σε θέση να το γνωρίζουν; Εδώ καλά-καλά, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αυτό που αποκαλούμε «αδελφή ψυχή». Αυτό εύλογα μας κάνει να αναρωτιόμαστε, εάν και η δική μας σχέση βασίζεται σε μία βαθύτερη πνευματική σύνδεση ή αν θα σταθούμε αρκετά τυχεροί στο μέλλον, ώστε να βρούμε και εμείς τη δική μας αδελφή ψυχή.

Η αλήθεια είναι πως σε έναν πλανήτη, που κατοικείται από δισεκατομμύρια ανθρώπους, οι πιθανότητες να πετύχουμε και μάλιστα να συνάψουμε σχέση με τον έναν ή τη μία που θα μας ολοκληρώσει δεν είναι απόλυτα με το μέρος μας. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να κατευθύνουμε τα βήματά μας προς αυτόν τον άνθρωπο, επενδύοντας σε έναν έμπειρο οδηγό, όπως η Καρμική Ερμηνεία Ωροσκοπίου του Astrology.gr.

Πρόκειται για έναν προσωποποιημένο τόμο, ο οποίος μας αποστέλλεται, συμπληρώνοντας μία σύντομη φόρμα με τα στοιχεία μας και μας αποκαλύπτει τα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής μας.

Ποια είναι, λοιπόν, η αδελφή ψυχή μας;

Μοιάζει πραγματικά μεταφυσικό, όμως ένα βλέμμα είναι αρκετό για να καταλάβουμε εάν ο άλλος είναι η αδελφή ψυχή μας. Ωστόσο, αυτό προϋποθέτει πως είμαστε αρκετά «ανοιχτοί» και ώριμοι συναισθηματικά, ώστε να νιώσουμε τη δύναμη αυτής της εσωτερικής σύνδεσης, η οποία ξεπερνά τη φυσική διάσταση της πραγματικότητας. Σύμφωνα με μύθους και θεωρίες, οι αδελφές ψυχές είναι άνθρωποι που έχουν συναντηθεί σε κάποια προηγούμενη ζωή και ίσως συναντηθούν ξανά και σε κάποια επόμενη. Εκεί οφείλεται και η παράξενη αίσθηση που μας κυριεύει, όταν συναντάμε πρώτη φορά τη δική μας αδελφή ψυχή και μας κάνει να αισθανόμαστε τόσο οικεία, λες και τον/την ξέρουμε χρόνια!

Πώς θα τη διακρίνουμε;

Έχει μεγάλη σημασία να ξεκαθαρίσουμε πως η αδελφή ψυχή, δεν είναι απαραίτητα ο ερωτικός σύντροφος ή η σύντροφός μας, αλλά μπορεί να είναι η μητέρα και ο πατέρας μας, ένας καλός φίλος, ακόμη και ένας τελείως άγνωστος, περαστικός από τη ζωή μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η σχέση και η σύνδεση που δημιουργείται μεταξύ μας, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Το ενδιαφέρον και η έλξη είναι αρκετά έντονα και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός να είναι κάτι παραπάνω από… εκρηκτικός! Επιπλέον, η παρουσία της αδελφής ψυχής στη ζωή μας, δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι μόνιμη και σταθερή, αλλά είναι βέβαιο πως κάθε φορά που θα τη χρειαζόμαστε, θα είναι εκεί, σαν να αποτελεί έναν από μηχανή θεό ή μέρος ενός θεϊκού σχεδίου.

Ποιος ο ρόλος της στη ζωή μας;

Ο ρόλος που αναλαμβάνει μία αδελφή ψυχή στη ζωή μας, εξαρτάται από το καρμικό φορτίο που κουβαλάει. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, είναι πως το δικό της φορτίο είναι εκείνο που καθορίζει τη δική μας ζωή και μας κατευθύνει καλύτερα στο πνευματικό μας ταξίδι. Μερικές φορές μας προκαλεί έντονα συναισθήματα τα οποία μας αναγκάζουν να αντιμετωπίζουμε θέματα που μας αγχώνουν, μας φοβίζουν, μας καταπιέζουν και δεν έχουμε ξεπεράσει. Ναι, αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επώδυνη και δυσάρεστη, όμως μέσα από αυτές τις συγκρούσεις στο τέλος θα μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας κρατάνε εγκλωβισμένους σε καταστάσεις που δεν μας βοηθούν να πάμε παρακάτω στη ζωή μας.

Τέλος, για εσένα που έχεις την εντύπωση ότι στα μάτια του αγαπημένου σου, αντανακλώνται όσα έχουν ειπωθεί στο παραπάνω κείμενο, να ξέρεις πως ο μοναδικός τρόπος για να το εξακριβώσεις, είναι αποκτώντας την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης. Μέσα από αυτό το εγχειρίδιο, θα λάβεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς για τη δύναμη της σχέσης σου, τα σημεία επαφής με τον σύντροφό σου, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να διαχειριστείς τις αντιθέσεις σας, ώστε να μείνετε αγαπημένοι για πάντα!

Διάβασε επίσης: Σε αυτή την ηλικία θα συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου!

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω πότε θα βρεις -επιτέλους- το άλλο σου μισό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved