10 απίθανα facts για όσους γεννήθηκαν Ιούλιο!

Παράξενα και διασκεδαστικά στοιχεία για όσους και όσες έχουν τα γενέθλια τους αυτόν τον μήνα

10 απίθανα facts για όσους γεννήθηκαν Ιούλιο!

Όλοι γνωρίζουν πως τα άτομα που γεννήθηκαν μέσα στην «καρδιά» του καλοκαιριού, δηλαδή τον μήνα Ιούλιο, είναι προσωπικότητες με αστείρευτο ενδιαφέρον που «πλημμυρίζουν» τους γύρω τους χαρά. Είναι άνθρωποι φιλικοί και κοινωνικοί, με μία ιδιαίτερα αισιόδοξη προσέγγιση προς τη ζωή. Έχουν έντονη ενσυναίσθηση και αυτό τους επιτρέπει να κρίνουν τους άλλους με επιείκεια, ενώ δεν θα χάσουν ούτε λεπτό, μετανιώνοντας για πράγματα που πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά, εάν γεννήθηκες τον μήνα Ιούλιο ή υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και γεννήθηκε το συγκεκριμένο μήνα, μπορείς να μάθεις περισσότερα για εσένα ή για αυτό αντίστοιχα, επενδύοντας στην έγκυρη Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου του Astrology.gr, το χρήσιμο εργαλείο για όσους ενδιαφέρονται να αποκρυπτογραφήσουν και να κατανοήσουν τις δυνάμεις του συνειδητού και του ασυνείδητου, καθώς και τον τρόπο που αυτά τα δύο μάς επηρεάζουν.

Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 10 βασικά facts, που όσοι έχουν γεννηθεί τον μήνα Ιούλιο ή όσοι ενδιαφέρονται για αυτούς, οφείλουν να γνωρίζουν.

  1. Έχουν αστείρευτο χιούμορ και θεωρούνται η «ψυχή» της παρέας, χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που καταφέρνουν να συγκεντρώνουν πολλούς ανθρώπους στο πλάι τους. Ο σαρκασμός είναι ένα από τα «ατού» τους και δεν αφήνουν ούτε λέξη να «πέσει» κάτω. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν άνθρωποι που τους παρεξηγούν, ακόμη και αν δεν είχαν καμία τέτοια πρόθεση.
  2. Η οικογένεια είναι το παν για εκείνους και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για τα άτομα του κοντινού περιβάλλοντος. Τα -χωρίς λόγο- δώρα για τους δικούς τους είναι μία από τις προτεραιότητές τους μόλις λάβουν τον μισθό τους στην τράπεζα, ενώ είναι ιδιαίτερα περιποιητικοί με όσους αγαπούν.
  3. Είναι οργανωτικοί και διαθέτουν ένα ακαταμάχητο «οπλοστάσιο» από manager skills. Η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα που αποδεικνύουν σε δύσκολες καταστάσεις, είναι πραγματικά αξιέπαινη, εάν βέβαια δεν αφήσουν τους συναισθηματισμούς να πάρουν το «πάνω» χέρι και τελικά να… καταστρέψουν τα πάντα.
  4. Έχουν απρόβλεπτα mood swings, γεγονός που μπορεί να πιάσει ξαφνικά όσους βρίσκονται κοντά τους, χωρίς όμως να τους γνωρίζουν καλά. Όταν αισθάνονται καλά, απογειώνονται, ενώ όταν είναι πεσμένοι, δεν θέλουν κανέναν γύρω τους. Μπορεί να δείχνουν ήρεμοι κάποιες φορές, όμως μόνο ένας θεός ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει στο κεφάλι τους.
  5. Η οικονομική άνεση είναι απαραίτητη για εκείνους, αφού τους παρέχει την ασφάλεια που χρειάζονται για να συνεχίσουν να κάνουν όνειρα για το μέλλον.
  6. Παρότι περιτριγυρίζονται από αρκετό κόσμο, απολαμβάνουν τον χρόνο που περνάνε μόνοι στο σπίτι με τον εαυτό τους, μαγειρεύοντας, διαβάζοντας βιβλία ή παρακολουθώντας τις αγαπημένες τους σειρές. Γενικότερα, αποφεύγουν τα πολυσύχναστα μέρη, αφού δεν αισθάνονται εντελώς άνετα ανάμεσα σε πλήθη αγνώστων.
  7. Υιοθετούν εκκεντρικές εμφανίσεις και έχουν μανία με την τελειότητα, είτε αυτή αφορά στην εξωτερική τους εμφάνιση, στο πιάτο που θα παραγγείλουν σε κάποιο εστιατόριο, είτε στη μουσική που θα ακούσουν. Ακριβώς για αυτό, ξεχωρίζουν πάντα για τις κομψές τους επιλογές και για το ιδιαίτερο γούστο τους, ενώ είναι εκείνοι που θα δώσουν τις καλύτερες στιλιστικές συμβουλές.
  8. Είναι πολύ ευαίσθητοι με αποτέλεσμα να πληγώνονται εύκολα από τους άλλους. Είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να λειτουργήσει μία σχέση και απογοητεύονται βαθιά, όταν βλέπουν πως ο άλλος δεν έχει την ίδια διάθεση να προσπαθήσει. Για όλους τους παραπάνω λόγους, η ασφάλεια είναι το πρώτο πράγμα που αποζητούν από μία σχέση φιλική ή ερωτική.
  9. Δείχνουν μεγάλη κατανόηση στους άλλους και προσπαθούν να έρθουν στη θέση τους, πριν τους κρίνουν αυστηρά. Αναγνωρίζουν πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να καταλάβουν το πρόβλημά του ή να τον βοηθήσουν να το αντιμετωπίσει.
  10. Συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν και θυμούνται πάντα τα άσχημα συναισθήματα που τους προκάλεσε κάποιος. Μπορεί να μην επιχειρήσουν να πάρουν εκδίκηση από το πρόσωπο που τους πλήγωσε, αλλά είναι βέβαιο πως θα το αγνοούν μέχρι να… σβήσει ο ήλιος!

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για τα άτομα που έχουν γενέθλια το μήνα Ιούλιο, μπορείς να αποκτήσεις μία προσωποποιημένη Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου του Astrology.gr και να διαλευκάνεις το πέπλο μυστηρίου που περιβάλλει αυτά τα απίθανα πλάσματα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Διάβασε επίσης: Το ήξερες ότι τα μαλλιά μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες στον εγκέφαλο;

Το ήξερες ότι τα μαλλιά μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες στον εγκέφαλο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved