Το σχήμα που θα διαλέξεις αποκαλύπτει το πώς σε βλέπουν οι άλλοι!

Θα εκπλαγείς από την εικόνα που περνάς στους ανθρώπους

Το σχήμα που θα διαλέξεις αποκαλύπτει το πώς σε βλέπουν οι άλλοι!

Όλοι έχουμε ορισμένα χρώματα και σχήματα που μας αρέσουν. Οι προτιμήσεις μας φαίνονται μέσα από το πώς ντυνόμαστε ή χτενιζόμαστε, πώς διακοσμούμε το σπίτι μας, ακόμη και τα φαγητά που μας αρέσουν. Κι όχι μόνο οι επιλογές αυτές μας χαρακτηρίζουν, αλλά δημιουργούν και μια εικόνα για το άτομό μας που προβάλλεται προς τα έξω.

Διάλεξε 1 από τα 6 διαφορετικά σχήματα της κεντρικής φωτογραφίας, που σου αρέσει περισσότερο και μάθε τι εικόνα περνάς στους άλλους ανθρώπους! Η αλήθεια είναι ότι θα εκπλαγείς!

Εάν διάλεξες το #1, τότε...

Σε βλέπουν σαν την προσωποποίηση της χαράς

Ξέρεις πώς να χαλαρώνεις και να παραμένεις ήρεμος, ακόμη και στο μέγαλο μπάχαλο. Η χαρά και η ζεστασιά που βγάζεις προς τα έξω κάνει τους άλλους να σε πλησιάσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Μήπως λατρεύεις το καλοκαίρι και το να πηγαίνεις στην παραλία;

Εάν διάλεξες το #2, τότε...

Φαίνεσαι συμπονετικός

Δείχνεις κατανόηση, συμπάσχεις, αγαπάς τα ζώδα και γι' αυτό οι άλλοι έχουν μια εικόνα συμπονετικού ανθρώπου για σένα. Μήπως σου αρέσει επίσης να περπατάς, να πίνεις ζεστό τσάι ή σοκολάτα το απόγευμα, διαβάζοντας ένα βιβλίο;

Εάν διάλεξες το #3, τότε...

Σε φοβούνται

Είσαι ήρεμος, άνετος, στιλάτος, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού σου και συγκεντρωμένος σε ό,τι αναλαμβάνεις, ωστόσο, οι άλλοι, λόγω της έντονης προσωπικότητάς σου, σε φοβούνται.

Εάν διάλεξες το #4, τότε...

Σε βλέπουν σαν την ψυχή της παρέας

Είσαι πάντα με το χαμόγελο, αυθόρμητος και σου αρέσει να βγαίνεις έξω καινα διασκεδάζεις μέχρι το πρωί. Λογικό είναι λοιπόν οι άνθρωποι έχουν αυτή την εικόνα για σένα, παρά το ότι αισθάνεσαι νευρικότητα όταν περιβάλλεσαι από άγνωστα άτομα.

Εάν διάλεξες το #5, τότε...

Φαίνεσαι λογικός

Είσαι προσγειωμένος και λογικός. Οι άνθρωποι σέβονται τις απόψεις σου και ζητούν τις συμβουλές σου γιατί ξέρουν ότι είσαι αντικειμενικός. Μπορεί να νομίζεις ότι σε θεωρούν βαρετό, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα αποπνέεις σεβασμό.

Εάν διάλεξες το #6, τότε

Δύσκολα μπορούν να σε ψυχολογήσουν

Είσαι εσωστρεφής, λιγομίλητος, μυστηριώδης, οπότε δύσκολα οι άλλοι μπορούν να σε ψυχολογήσουν και να καταλάβουν τι σκέφτεσαι ή νιώθεις γι' αυτό και δε σε πλησιάζουν εύκολα.

Διάβασε επίσης:

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου ότι παίρνεις δάνειο;

Ανησυχείς για το αύριο; Διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και πάρε την απάντηση που ψάχνεις!

Η παραλία που θα διαλέξεις αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved