Διάλεξε ένα από 4 σύμβολα της φωτογραφίας και θα σου αποκαλυφθεί ο μεγάλος φόβος σου

Κοίτα την κεντρική φωτογραφία και επίλεξε αυτό που σου κέντρισε το ενδιαφέρον!

Διάλεξε ένα από 4 σύμβολα της φωτογραφίας και θα σου αποκαλυφθεί ο μεγάλος φόβος σου

Επίλεξε 1 από τα 4 σύμβολα της κεντρικής φωτογραφίας, που σου τράβηξε περισσότερο την προσοχή και ανακάλυψε τον κύριο φόβο σου που σε κρατά αιχμάλωτο και δε σε αφήνει να ηρεμήσεις.

1. ΤΟ ΜΑΤΙ

Ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι σε επηρεάζει πολύ. Παρ’ όλο που έχεις το ταλέντο να δημιουργείς εύκολα επαφή με τους ανθρώπους, ανησυχείς συνεχώς για το πώς σε βλέπουν και τι γνώμη έχουν για σένα. Φοβάσαι ότι σε αμφισβητούν και δεν έχουν σωστή εικόνα για σένα, κάτι που σε εμποδίζει να βγάλεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα αλλά έναν άλλο για να γίνεσαι συμπαθής. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να «δουλέψεις» για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Ως μέλος της κοινωνίας, είναι λογικό να ανησυχείς, αλλά πρέπει να παραμένεις αληθινός και ειλικρινής ως προς τον εαυτό σου.

2. ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ

Φοβάσαι μήπως σε καταπιεί η ρουτίνα και μείνεις στάσιμος. Η ζωή για σένα δεν είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά κι ούτε ξέρεις πώς να το κάνεις. Θέλεις καθημερινά να αισθάνεσαι σαν να είσαι σε διακοπές κι όχι να σκοτώνεσαι στη δουλειά για να κάνεις ένα διάλειμμα δύο-τριών εβδομάδων. Εάν νιώθεις έτσι, ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Τι είναι αυτό που επιθυμείς περισσότερο; Τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η; Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και προχώρα ανάλογα.

3. ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι η αποτυχία. Μην τυχόν και την πατήσεις ή δεν καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Όσο τη μισείς όμως, είναι αυτή που σε κρατά πίσω. Μην ξεχνάς όμως ότι είναι οι κίνδυνοι και τα ρίσκα που καμιά φορά μας φέρνουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μια πόρτα πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε μια άλλη και πριν καλά-καλά το καταλάβεις η ζωή σου θα γίνει ακόμα πιο όμορφη και συναρπαστική απ’ ό,τι φανταζόσουν.

4. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Εάν η πρώτη σου επιλογή ήταν το δέντρο, φοβάσαι τα γηρατειά, που για σένα η συγκεκριμένη λέξη είναι συνώνυμη του θανάτου. Δεν είναι ότι θέλεις να ζήσεις αιώνια, αλλά να μείνεις νέος και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα να είναι πάντα μαζί σου. Να μην γεράσουν, να μην παρουσιάσουν προβλήματα υγείας, να μην τα χάσεις. Ωστόσο, πρέπει να εξοικειωθείς με την ιδέα του τέλους. Ο χρόνος κυλά, είτε σου αρέσει είτε όχι. Εκτίμησε κάθε στιγμή γιατί είναι μοναδική και θα δεις ότι το να κλείσεις τα… 80 σου δεν είναι τελικά τόσο άσχημο.

Διάβασε επίσης:Διάλεξε την πεταλούδα που σου αρέσει πιο πολύ και δες τι κρύβει για σένα!

Διάλεξε το κερί που σου τράβηξε την προσοχή και δες τι κρύβει για σένα!

Μία από τις οκτώ νεράιδες της φωτογραφίας κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα για σένα!

Διάλεξε το Κέλτικο σύμβολο που σου τράβηξε την προσοχή και δες τι κρύβει για σένα!

Διάλεξε ένα από τα 9 ζευγάρια φτερών και δες πού έχεις την προστασία των αγγέλων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved