Το «χρυσό λεπτό» που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου!

Και όμως υπάρχει…

Το «χρυσό λεπτό» που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου!

Κατά τη διάρκεια κάθε μέρας, υπάρχει μια στιγμή που ανοίγει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και της τύχης τους.Ό,τι θες, ό,τι επιθυμείς, αν το ευχηθείς εκείνο το συγκεκριμένο λεπτό, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι σαν να επικαλείσαι τον φύλακα άγγελό σου, το σύμπαν και τις δυνάμεις του και να ζητάς βοήθεια.Αλλά όταν έρθει αυτό το λεπτό, πρόσεχε τι επιθυμείς και τι θα ευχηθείς γιατί ο νόμος της έλξης λειτουργεί με την μεγαλύτερη δύναμη. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις την ευχή σου.Το «χρυσό λεπτό» υπολογίζεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Το βρίσκεις χρησιμοποιώντας την ημέρα και τον μήνα της γέννησής σου. Αν, για παράδειγμα, έχεις γεννηθεί στις 16 Ιανουαρίου, τότε αυτό σημαίνει ότι το «χρυσό λεπτό σου» είναι στις 16:01.

Με τις ημερομηνίες από 25-31 του μηνός ακολουθούμε αντίστροφη διαδικασία. Δηλαδή αν έχεις γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου τότε το «χρυσό σου λεπτό» είναι στις 12:30.Για τα 60 δευτερόλεπτα που διαρκεί το «χρυσό σου λεπτό» να είσαι σαφής και ξεκάθαρος στο τι ζητάς για να το αποκτήσεις!

Κατά την διάρκεια κάθε μέρας, υπάρχει μια στιγμή στην οποία οι άνθρωποι και η υψηλότερη ενέργεια που κυβερνά την μοίρα όλων, ανοίγει ένα απευθείας κανάλι επικοινωνίας. Ό,τι θες, ό,τι επιθυμείς, αν το ευχηθείς εκείνο ο συγκεκριμένο λεπτό, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι σαν να επικαλείσαι τον φύλακα άγγελό σου και να του ζητάς να σε βοηθήσει.


Αλλά όταν έρθει αυτό το λεπτό, πρόσεχε τι επιθυμείς και τι θα ευχηθείς γιατί ο νόμος της έλξης λειτουργεί με την μεγαλύτερη δύναμη εκείνο το λεπτό. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις την ευχή σου.

Το «χρυσό λεπτό» υπολογίζεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Το βρίσκεις χρησιμοποιώντας την ημέρα και τον μήνα της γέννησής σου. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί στις 16 Ιανουαρίου, τότε αυτό σημαίνει ότι το «χρυσό λεπτό σου» είναι στις 16:01.

Με τις ημερομηνίες από 25-31 του μηνός ακολουθούμε αντίστροφη διαδικασία. Δηλαδή αν έχεις γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου τότε το «χρυσό σου λεπτό» είναι στις 12:30

Για τα 60 δευτερόλεπτα που διαρκεί ο «χρυσό σου λεπτό» ζήτα ξεκάθαρα τι θες και όσο πιο συγκεκριμένα μπορείς.
Διάβασε επίσης:

Διάλεξε 1 από τα 5 στέμματα και δες τι κρύβει για μέλλον σου

Πώς θα ελκύσεις τον πλούτο στη ζωή σου;


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved