Το όνομά σου ξεκινά από Α, Β ή Γ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Μάθε την ερμηνεία των γραμμάτων Α, Β και Γ

Το όνομά σου ξεκινά από Α, Β ή Γ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Η περιγραφή κάθε γράμματος έχει μια βαθύτερη επιρροή στη ζωή σου, ιδίως αν αυτό τονίζεται, δηλαδή εμφανίζεται τρεις ή περισσότερες φορές στο όνομά σου, ή αν είναι το πρώτο φωνήεν ή το πρώτο σύμφωνο του ονόματος σου.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Α

Το Α είναι το πρώτο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου, αντιστοιχεί στον αριθμό 1 και κυβερνάται από τον Ήλιο. Είναι ένα γράμμα πολύ δυνατό και σημειοδοτεί ξεκινήματα.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Α ή περιέχει πολλά Α, δείχνει ότι διακρίνεσαι για τις νοητικές σου ικανότητες, έχεις πολλές ιδέες και είσαι ιδανικός/η στο να σχεδιάζεις και να ξεκινάς καινούργια πράγματα, τα οποία όμως μπορεί και να μην ολοκληρώνεις.

Είσαι μια ανεξάντλητη πηγή δημιουργικότητας που πειραματίζεται με οτιδήποτε νέο και αδοκίμαστο. Ανεξάρτητος/η και δημιουργικός/η, ενεργείς όπως πιστεύεις εσύ.

Είσαι ικανός/η να αναλάβεις μια ηγετική θέση σε μια επιχείρηση ή στην κοινωνία και να πετύχεις, γιατί βλέπεις τι πρέπει να γίνει και έχεις το θάρρος και τη δύναμη να το κάνεις.

Οι ιδιότητες του Α είναι: δύναμη, ισχυρή θέληση, αποφασιστικότητα, ανεξαρτησία, αυτοπεποίθηση, επινοητικότητα, πρωτοβουλία.

Το μάθημα σου για να φτάσεις στην επιτυχία είναι να περιορίσεις την αδιαλλαξία και την επιθετικότητα σου, να καλλιεργήσεις, υπομονή και αυτοπειθαρχία.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στους πνεύμονες και ασθένειες του αναπνευστικού.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Β

Το Β αντιστοιχεί στον αριθμό 2 και κυβερνάται από τη Σελήνη. Συμβολίζει τη διτότητα. Είναι ο οφθαλμός που βλέπει τα πάντα. Είναι η δύναμη πίσω από το θρόνο.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Β ή περιέχει πολλά Β σημειοδοτεί ότι διακατέχεσαι από δυνατή επιθυμία για συντροφικότητα και συνεργασία.

Μέσα σε ένα γυναικείο όνομα δείχνει κυοφορία, μητρική αγάπη, φροντίδα και προστατευτικότητα.

Μέσα σε ένα ανδρικό όνομα δείχνει υπομονή, σύνεση και αγάπη για την οικογενειακή ζωή και τη φύση.

Δεν είσαι άτομο έντονης προβολής και συχνά προτιμάς να μένεις στο παρασκήνιο. Είσαι πολύ συναισθηματικός/η και συχνά καταπιέζεσαι από το περιβάλλον σου, αν δεν είναι σωστό.

Βλέπεις και τις δύο όψεις μιας κατάστασης γι' αυτό δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις και κατά συνέπεια αργείς να δράσεις με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες.

Οι ιδιότητες του Β είναι: ευαισθησία, δεκτικότητα, ευγένεια, υπομονή, αγάπη, διακριτικότητα, μεσολάβηση, ισορροπία.

Το μάθημα σου για να φτάσεις στην επιτυχία είναι να μην παγιδεύεσαι σε άσχημες αναμνήσεις, να είσαι περισσότερο αποφασιστικός/η και να μην γίνεσαι χαλάκι να σε πατάνε.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για νευρικότητα και πονοκεφάλους.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Γ

Το Γ κυβερνάται από το Δία και αντιστοιχεί στον αριθμό 3, ο οποίος διαθέτει μια εκρηκτική ενέργεια που αν δεν έχει διέξοδο για θετική δημιουργικότητα, γίνεται χαώδες και αποδιοργανώνεται.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Γ ή έχει πολλά Γ δείχνει ότι είσαι δημιουργικός/η, πλημμυρισμένος/η από χαρά και ζωντάνια, υπερκινητικός/η. Πολλές φορές φέρεσαι σαν παιδί, που τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα.

Πρόσχαρος/η και με χιούμορ, πνευματώδης και διασκεδαστικός/η. Ξεχωρίζεις για την ευφράδεια του λόγου σου και τις διοργανωτικές σου ικανότητες. Έχεις πλούσιες συναισθηματικές εμπειρίες και το χάρισμα να έλκεις το χρήμα και την ευημερία.

Έχεις πολλές επιλογές, γι αυτό το λόγο αποφεύγεις να δεσμεύεσαι με ένα πρόγραμμα γιατί μπορεί να εμφανιστεί κάτι καλύτερο την επόμενη στιγμή.

Οι ιδιότητες του Γ είναι: δημιουργία, αισιοδοξία, φαντασία, δραματικότητα, ευσυγκινησία, χάρισμα στο λόγο.

Το μάθημα σου είναι να βρεις κανάλια για τη δημιουργικότητα σου, να κρατήσεις ζωντανό το παιδί μέσα σου και να μην διασκορπίζεις την ενέργεια σου.

Στον τομέα υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στο λαιμό, στις φωνητικές χορδές και το θυρεοειδή.

Στο επόμενο: Η ερμηνεία του Δ, Ε, Ζ

Διάβασε επίσης: Πως μπορείς να δεις την έκβαση μιας υπόθεσης σύμφωνα με το ονοματεπώνυμο σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved