Κερδίστε ένα βιβλίο του Γιώργου Χαραλαμπίδη με τίτλο «Πυθαγόρας, ο πρώτος φιλόσοφος»

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 30/12, 14.00 μ.μ. και διεκδικήστε το νέο βιβλίο του αρθρογράφου μας

Κερδίστε ένα βιβλίο του Γιώργου Χαραλαμπίδη με τίτλο «Πυθαγόρας, ο πρώτος φιλόσοφος»

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

Το astrology.gr κάνει δώρο σε 10 τυχερούς αναγνώστες από ένα βιβλίο του Γιώργου Χαραλαμπίδη με τίτλο «Πυθαγόρας, ο πρώτος φιλόσοφος».

Λίγα λόγια για το βιβλίο.....

Μεταφερθείτε στην εποχή της αρχαίας Ελλάδας και μέσα από το αρχαίο κείμενο του Διογένη Λαερτίου, συναντήστε από κοντά τον Πυθαγόρα!

Μάθετε τα σημαντικότερα στοιχεία του βίου του και ανακαλύψτε μέσω της διδασκαλίας του, τον σκοπό της δημιουργίας του σύμπαντος και της ψυχής του ανθρώπου.

Ανακαλύψτε τις άγνωστες σημειώσεις των μαθητών του, που ρίχνουν για πρώτη φορά άπλετο φως στην εσωτερική και απόκρυφη διδασκαλία του:

Την δημιουργία του σύμπαντος, την λειτουργία της Ιεράς Τετρακτύος, την εφαρμογή των νόμων της Ειμαρμένης, τις δύο μορφές του Αιθέρα, την ύπαρξη του Ιχώρ, την διαδικασία της Ανθρώπινης ενσάρκωσης και την Τριμέρεια της Ψυχής μας, καθώς και τα ειδικά παραγγέλματα που όφειλαν να ακολουθήσουν οι μαθητές του.

Την εσωτερική ανάλυση του Πυθαγορείου θεωρήματος και την σύνδεσή του με την ψυχή μας, βάσει των μυθολογικών αρχετύπων της Αμαζόνας και του Κενταύρου.

Το Πυθαγόρειο δέντρο της ζωής και τις προχωρημένες γνώσεις του για τα μαθηματικά του Χάους και την λειτουργία των φράκταλς στην διαδικασία του διαλογισμού.

Δηλώστε συμμετοχή και καλή επιτυχία !

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=52820&url=astrology.gr|579|1200{/iframe}

Συγγραφέας: Γιώργος Χαραλαμπίδης

Διάσταση: 17x24

Σελίδες: 280

Τιμή: 22 ευρώ

isbn: 978-960-564-082-8

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved