Σχεδίασε εσύ το t-shirt Queen.gr

Δες το σχέδιό σου να κυκλοφορεί από τη Regalinas και γίνε Queen Fashion Editor για ένα μήνα!
Σχεδίασε εσύ το t-shirt Queen.gr

Κάνε like, δήλωσε συμμετοχή και στείλε μας το σχέδιο σου ΕΔΩ

Έχεις πάθος με τη μόδα; Σχεδιάζεις ή μεταποιείς μόνη σου τα ρούχα σου;

Θέλεις να δουλέψεις στο πιο hot ελληνικό γυναικείο Portal, να γνωρίσεις την ομάδα μας και να γίνεις μέρος της πιο Queen εμπειρίας;

Σχεδίασε ΕΣΥ το t-shirt του Queen.gr, δες το σχέδιο σου να κυκλοφορεί σε special edition από τη Regalinas, την αγαπημένη εταιρεία των celebrities, και γίνε Queen fashion editor για ένα μήνα!

Καλούμε τις fashion queens μας να αναδείξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν το δικό τους μπλουζάκι για το Queen.gr εκφράζοντας το τι σημαίνει το Queen για αυτές! Δε χρειάζεται να είσαι designer για να συμμετέχεις! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, κέφι και όρεξη για δημιουργία!

Μπορείς να μας στείλεις το σχέδιο σου για το μπλουζάκι που ονειρεύεσαι ή τη φωτογραφία με το μπλουζάκι που δημιούργησες με όποια υλικά έχεις εσύ επιλέξει. Είτε προτιμάς να σχεδιάζεις στον υπολογιστή είτε με τα χέρια σου και με παραδοσιακά μέσα το μόνο που χρειάζεται είναι να εντυπωσιάσεις τους αναγνώστες μας με τη δημιουργικότητα σου!

Όλα τα σχέδια θα αναρτηθούν στη σελίδα του Queen.gr στο facebook και όλοι οι fans μπορούν να ψηφίζουν μέχρι και τις 12/12/2012 κάνοντας like σε ένα ή περισσότερα αγαπημένα τους σχέδια που θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό! ΕΣΥ αποφασίζεις!

Από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 12 Δεκεμβρίου πάρε συμμετοχή και κάνε upload τη φωτογραφία της δημιουργίας σου ή το σχέδιο σου στη σελίδα του queen στο facebook συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής. Οι 12 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού και η επιτροπή μας θα διαλέξει το καλύτερο σχέδιο και θα αναδείξει τη μεγάλη fashion queen νικήτρια στις 17/12/2012!

Κάνε το ταλέντο σου διάσημο και βοήθησε την Κιβωτό του Κόσμου να συνεχίσει το έργο της! 1 ευρώ από κάθε πώληση του t-shirt του Queen θα δοθεί για τη στήριξη του οργανισμού.

Δείτε τις δημιουργίες Regalinas:

http://www.regalinas.gr/

http://www.facebook.com/pages/REGALINAS/352777692394?fref=ts

Κιβωτός του Κόσμου: http://www.kivotostoukosmou.org

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved