Δείτε τον νικητή του Διαγωνισμού για το υπέροχο κόσμημα!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Astrology.gr μέχρι τις 28/01

Δείτε τον νικητή του Διαγωνισμού για το υπέροχο κόσμημα!

Update:

Νικητής του διαγωνισμού είναι η mgdp66! Συγχαρητήρια!

Η νικήτρια θα πρέπει να στείλει σε μήνυμα εδώ δηλώνοντας τα στοιχεία αποστολής (Όνομα / Διεύθυνση / Τηλ).

Update:

Σήμερα στις 14.00 θα γίνει σε ζωντανή σύνδεση στο Instagram του Astrology.gr, η κλήρωση του μεγάλου νικητή!

Μπες τώρα στο Instagram του Astrology.gr και δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις ένα υπέροχο κόσμημα-κολιέ που αποτελείται από ένα μεταλλικό φοίνικα σε χρυσό χρώμα κρεμασμένο από ένα μαύρο κορδόνι.

Άφησε το σχόλιό σου στο ειδικό post με την ένδειξη #Astrocontest, κάνε mention δύο φίλες/ους σου και διεκδίκησέ το!


https://www.instagram.com/p/beynycra3vg/

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

«ASTROCONTEST»

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2018, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG DIGITAL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), και διακριτικό τίτλο"DPG DIGITAL MEDIΑ" η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.astrology.gr στο διαδίκτυο, στο instagram. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.astrology.gr στο facebook ή/και στο instagram ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο instagram και ακολουθούν τη σελίδα @astrology_gr. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον ο χρήστης – επισκέπτης που θα αφήσει “comment” (σχόλιο) στο photo post του διαγωνισμού με την ένδειξη #Astrocontest που θα αναρτηθεί στο λογαριασμό Instagram του astrology.gr (www.instagram.com/astrology_gr/) κάνοντας “mention” δυο φίλους του. Προχωρώντας στην ανωτέρω ενέργεια, o ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπουwww.astrology.gr καθώς και την αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η διοργανώτρια εταιρεία ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.
  1. Αποκλειόμενα πρόσωπα.Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.
  1. Περιγραφή του Διαγωνισμού:Η έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται εφόσον ο χρήστης/συμμετέχων αφήσει “comment” (σχόλιο) στο photo post του διαγωνισμού με την ένδειξη #Astrocontest που θα αναρτηθεί στο λογαριασμό Instagram του astrology.gr (www.instagram.com/astrology_gr/) κάνοντας “mention” δυο φίλους του. Ενεργώντας κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, ο επισκέπτης αποδέχεται τους παρόντες όρους διαγωνισμού και λαμβάνει αυτομάτως συμμετοχή στην κλήρωση. Σχόλια με κακόβουλο ή προσβλητικό περιεχόμενο θα αφαιρούνται και οι υποβάλλοντες αυτά θα αποκλείονται από την κλήρωση.
  2. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Το δώρο που προκηρύσσεται είναι ένα (1) κόσμημα-κολιέ που αποτελείται από ένα μεταλλικό φοίνικα σε χρυσό χρώμα κρεμασμένο από ένα μαύρο κορδόνι.
  3. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό:Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από την Πέμπτη 25/01/2018 ώρα 18:00μ.μ. έως την Κυριακή 28/01/2018 ώρα 23:55μ.μ..
  4. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού : Ο ένας (1) νικητής του διαγωνισμού θ’ αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση. Από την κλήρωση θ’ αναδειχθεί και ένας (1) επιλαχών ο οποίος θα κληθεί να παραλάβει δώρο, σε περίπτωση αποκλεισμού, άρνησης ή αδιαφορίας του νικητή.
  5. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητή του διαγωνισμού :Ο ένας (1) δικαιούχος και ο ένας (1) επιλαχών θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κλήρωσης παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.
  6. Φύση Διαγωνισμού :Το δώρο του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία του προσώπου – χρήστη του λογαριασμού στο instagram μέσω της οποίας υπεβλήθη η συμμετοχή και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο του διαγωνισμού, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.
  1. Ειδοποίηση νικητών.Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω direct message στο λογαριασμό του στο instagram, και θα του ζητείται να αποστείλει εντός τριών ημερών –με Direct Message στο instagram του astrology.gr- το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνσή του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία εγκαίρως με το νικητή για οποιονδήποτε λόγο, ο νικητής θα χάσει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει ο επιλαχών σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία, εντός τριών ημερών. Εάν και ο επιλαχών δεν ανταποκριθεί εγκαίρως στην επικοινωνία της Εταιρείας, θα χάσει κάθε δικαίωμα επι του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των στοιχείων που θα ζητηθούν από την Εταιρεία, από νικητή, για οποιοδήποτε λόγο, ή σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία μεταξύ του λογαριασμού μέσω του οποίου έλαβε συμμετοχή στη δημόσια προσφορά ο χρήστης – επισκέπτης και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.
  2. Παραλαβή δώρου. Το δώρο θα αποσταλεί από την Εταιρεία ταχυδρομικώς, με αποστολή στο χώρο διαμονής του νικητή σύμφωνα με τα στοιχεία που εκείνος θα δηλώσει κατά την ανωτέρω επικοινωνία. Σε περίπτωση που η εταιρεία που θα αναλάβει την αποστολή δεν μπορέσει να παραδώσει το δώρο για οποιονδήποτε λόγο (απουσία του νικητή, λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία κτλ) στη διεύθυνση που δηλώθηκε από το νικητή, η επαναποστολή θα γίνει με έξοδα του νικητή.
  3. Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου.Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών.
  1. Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του νικητή καθώς και των φωτογραφιών του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομα του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο δικαιούχος δηλώνει ότι συγκατατίθενται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.
  1. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.
  1. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Ρητώς δηλώνεται και αναγνωρίζεται ανεπιφύλακτα από τον συμμετέχοντα στον παρόντα διαγωνισμό πως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε πλημμέλεια/ζημία/διαφέρον/εμπλοκή/ανωμαλία τυχόν προκύψει από το δώρο που κερδίσει.
  1. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού:Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του astrology.gr στο instagram καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.
  1. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Για την Εταιρεία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved