Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 08' 37" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 19' 47" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 00° 33' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 24' 26" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 16° 27' 26" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 06' 22" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 16' 37" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 49' 02" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 53" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 56' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 12' 27" ΤΑΥΡΟΣ R

Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού για τα 25 ζωδιακά καθρεφτάκια!

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα μοναδικό Αστρολογικό καθρεφτάκι!

Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού για τα 25 ζωδιακά καθρεφτάκια!

UPDATE: Σε λίγα λεπτά, σε ζωντανή σύνδεση στο Instagram του Astrology.gr, η κλήρωση των 25 νικητών!

UPDATE: Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι:

Από το photo post:

 1. loukiaadamopoulou
 2. panouaggeliki
 3. florentiaakyla
 4. evita.kontou
 5. mpantina
 6. elena.sar18
 7. rannymari
 8. angelina74_
 9. athanasia__p
 10. annastp_
 11. eldi_1702
 12. koulla_andreou_

Από το video post:

 1. kikakivrk
 2. efi_karagiannopoulou
 3. athanasia_manoli_
 4. mirela_stamati
 5. giannavos
 6. juliabogdani
 7. its.miss.tatiana
 8. olgathea
 9. smaroil
 10. marinakarouzaki
 11. lilapoulman
 12. nancy_panagopoulou
 13. marthaboile

Οι παραπάνω νικητές θα πρέπει να στείλουν σε μήνυμα εδώ δηλώνοντας τα στοιχεία αποστολής (Όνομα / Διεύθυνση / Τηλ).

Ευχαριστούμε πολύ!

Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό του Astrology.gr στο Instagram και μπες στην κλήρωση για ένα από τα 25 ζωδιακά pocket καθρεφτάκια από το Astroshop που δεν πρέπει να λείπουν από καμία τσάντα!

Μπορείς να μας αφήσεις το σχόλιό σου είτε εδώ:

ή και εδώ:

Οι νικητές θα ανακοινωθούν Live την Τρίτη 16/01 στις 12 το μεσημέρι.

Καλή επιτυχια!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 12 Ιανουαρίου 2018, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG DIGITAL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), και διακριτικό τίτλο"DPG DIGITAL MEDIΑ"  η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό  για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.astrology.gr στο διαδίκτυο, στο instagram. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  www.astrology.gr  στο facebook ή/και στο instagram ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.

 1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο instagram. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον ο χρήστης – επισκέπτης που θα αφήσει “comment” (σχόλιο) σε ένα από τα 2 posts (ένα video post και ένα απλό post) του διαγωνισμού με την ένδειξη #Astrocontest που θα αναρτηθούν στο λογαριασμό Instagram του astrology.gr (www.instagram.com/astrology_gr/). Προχωρώντας στην ανωτέρω ενέργεια, o ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπουwww.astrology.gr  καθώς και την αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η διοργανώτρια εταιρεία ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.
 1. Αποκλειόμενα πρόσωπα.Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.
 1. Περιγραφή του Διαγωνισμού:Η έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται εφόσον ο χρήστης/συμμετέχων αφήσει “comment” (σχόλιο) σε ένα από τα 2 posts (ένα video post και ένα απλό post) του διαγωνισμού με την ένδειξη #Astrocontest που θα αναρτηθούν στο λογαριασμό Instagram του astrology.gr (www.instagram.com/astrology_gr/). Ενεργώντας κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, ο επισκέπτης αποδέχεται τους παρόντες όρους διαγωνισμού και λαμβάνει αυτομάτως συμμετοχή στην κλήρωση. Σχόλια με κακόβουλο ή προσβλητικό περιεχόμενο θα αφαιρούνται και οι υποβάλλοντες αυτά θα αποκλείονται από την κλήρωση.
 2. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι είκοσι πέντε (25) pocket καθρεπτάκια με ζωδιακό κύκλο.
 3. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό:Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από την Παρασκευή 12/01/2018 ώρα 18:00μ.μ. έως τη Δευτέρα 15/01/2018 ώρα 18:00μ.μ.
 4. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού : Οι είκοσι πέντε (25) νικητές του διαγωνισμού θα αναδειχθούν με κλήρωση. Δεκατρείς (13) νικητές θα αναδειχθούν από το video post και δώδεκα (12) νικητές θα αναδειχθούν από το απλό post. Από την κλήρωση θ’ αναδειχθούν και δέκα (10) επιλαχόντες (πέντε επιλαχόντες από κάθε post) οι οποίοι θα κληθούν να παραλάβουν δώρο, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους, σε περίπτωση αποκλεισμού, άρνησης ή αδιαφορίας νικητή.
 5. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητή του διαγωνισμού :Οι είκοσι πέντε (25) δικαιούχοι και οι δέκα (10) επιλαχόντες θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Εταιρείας. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κλήρωσης παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.
 6. Φύση Διαγωνισμού :Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία του προσώπου – χρήστη του λογαριασμού στο instagram μέσω της οποίας υπεβλήθη η συμμετοχή και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο του διαγωνισμού, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.
 1. Ειδοποίηση νικητών.Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω ανακοίνωσης στο instagram, και θα τους ζητείται να αποστείλουν εντός τριών ημερών –με Direct Message στο instagram του astrology.gr- το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία εγκαίρως με κάποιον νικητή για οποιονδήποτε λόγο, ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των στοιχείων που θα ζητηθούν από την Εταιρεία, από νικητή, για οποιοδήποτε λόγο, ή σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία μεταξύ του λογαριασμού μέσω του οποίου έλαβε συμμετοχή στη δημόσια προσφορά ο χρήστης – επισκέπτης και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου. 
 2. Παραλαβή δώρου. Τα δώρα θα αποσταλούν από την Εταιρεία ταχυδρομικώς, με αποστολή στο χώρο διαμονής των νικητών σύμφωνα με τα στοιχεία που εκείνοι θα δώσουν κατά την ανωτέρω επικοινωνία. Σε περίπτωση που η εταιρεία που θα αναλάβει την αποστολή δεν μπορέσει να παραδώσει κάποιο δώρο για οποιονδήποτε λόγο (απουσία του νικητή, λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία κτλ) στη διεύθυνση που δηλώθηκε από νικητή, η επαναποστολή θα γίνει με έξοδα του νικητή.
 3. Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου.Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών.
 1. Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος των νικητών καθώς και των φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση των νικητών να συμμετάσχουν σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθούν τα ονόματα τους σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθούν, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Οι δικαιούχοι δηλώνουν ότι συγκατατίθενται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.
 1. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.
 1. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της  τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Ρητώς δηλώνεται και αναγνωρίζεται ανεπιφύλακτα από τον συμμετέχοντα στον παρόντα διαγωνισμό πως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε πλημμέλεια/ζημία/διαφέρον/εμπλοκή/ανωμαλία τυχόν προκύψει από το δώρο που  κερδίσει.
 1. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού:Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του astrology.gr στο instagram καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.
 1. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Για την Εταιρεία

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved