Κέρδισε το κολιέ με τον κρύσταλλο που αναλογεί στο ζώδιό σου!

Γιορτινός διαγωνισμός από το astrology.gr και την Crystal Queen με δώρο 12 κολιέ για 12 αναγνώστριες!

Κέρδισε το κολιέ με τον κρύσταλλο που αναλογεί στο ζώδιό σου!

Update: Ο διαγωνισμός Crystal Queen ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 24/12 και οι 12 νικητές θα κληρωθούν τη Δευτέρα 29/12!
Χρόνια πολλά!

Το κάθε κολιέ από όσα θα δεις παρακάτω αντιστοιχεί σε κάποιες ιδιότητες που, αναλόγως ζωδίου, λειτουργούν ευεργετικά και επιδρούν βελτιώνοντας όχι μόνο την ψυχική αλλά και τη σωματική ευεξία, φέρνοντας θετική ενέργεια και απαλλάσσοντας από άσχημες επιρροές ή ιδιότητες.

Κρύσταλλοι αλλά και πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι, δένονται αρμονικά σε κοσμήματα λιτά αλλά φίνα, που χαιρόμαστε να μας στολίζουν το λαιμό. Το astrology.gr σε συνεργασία με την Crystal Queen επιχειρούν να βρουν την ιδανική αντιστοιχία που θα σου χαρίσει τις ευεργετικές τους ιδιότητες – λάβε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησε αυτό που αντιστοιχεί στο δικό σου ζώδιο, μέχρι την Τετάρτη 24/12/2014 ώρα 14:00!

KCP413 axatis

Κριός
Αχάτης

Ο πρωτοπόρος του ζωδιακού κυβερνάται από τον Άρη και ο κρύσταλλος που του ταιριάζει είναι ο αχάτης. Θεωρείται ερωτικός, καθώς προσελκύει σχέσεις, φίλους και την εύνοια ισχυρών ατόμων, ενώ παράλληλα είναι προστατευτικός από «εχθρούς» και την αρνητική τους διάθεση. Διαθέτει την ιδιότητα να εναρμονίζει την αρνητική και τη θετική ενέργεια και να φέρνει συναισθηματική, σωματική και νοητική ισορροπία και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν είναι τυχαίο ότι στη Ρώμη τον σκάλιζαν σε σχήμα κεφαλιού λύκου ή λιονταριού και το φορούσαν για προστασία στους λιμούς και τις επιδημίες! Ο Ορφέας, μάλιστα, φορούσε ένα φυλαχτό από Αχάτη όταν κατέβηκε στον κάτω κόσμο...

Ταύρος
Ροζ χαλαζίας

ROZ XALAZIAS cq

Η αισθησιακή φύση της Αφροδίτης που κυβερνά τον Ταύρο, αναδεικνύεται ιδανικά με τον ροζ χαλαζία. Πρόκειται για κρύσταλλο που έχει την ιδιότητα να μας χαρίζει αγάπη και να μας «ανοίγει» συναισθηματικά. Απελευθερώνει τη συσσωρευμένη ενέργεια και το συναισθηματικό μπλοκάρισμα, ανακουφίζει από το συναίσθημα της μοναξιάς και της κατάθλιψης και βοηθά να συγχωρέσουμε όσους μας πλήγωσαν. Επίσης, θεωρείται ιδανικό για μια μητέρα την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αφού συμβάλλει στο να δεθεί ακόμα περισσότερο με το παιδί που κυοφορεί.

Δίδυμοι
Αβεντουρίνης

ABENTOURINI cq


Η επικοινωνία είναι η λέξη-κλειδί που χαρακτηρίζει τον Ερμή, πλανήτη που κυβερνά τους Διδύμους. Ταιριαστός κρύσταλλος ο Αβεντουρίνης αφού ανάμεσα στις ιδιότητές του είναι να ανακουφίζει από ημικρανίες που προέρχονται από έντονη σκέψη, να ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη νοημοσύνη, να καλμάρει τα ταραγμένα συναισθήματα, και να διευκολύνει την ισορροπία γιν και γιανγκ – της θηλυκής και αρνητικής δύναμης που συμβολίζουν τις πρωταρχικές κοσμικές αρχές του σύμπαντος. Επίσης, φέρνει καλή τύχη στα τυχερά παιχνίδια, ενώ θεωρείται πως προσελκύει και χρήματα.

Καρκίνος
Μαργαριτάρι

KCP910 margaritari

Στον συναισθηματικό Καρκίνο που εκφράζεται από τη Σελήνη, το μαργαριτάρι χαρίζει αισιοδοξία, ζωτικότητα, ευεξία, υγεία, θάρρος, μακροζωία και σωματική δύναμη. Προσφέρει επίσης γαλήνη, ηρεμία, ειλικρίνεια, αγνότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα, ενώ έχει την ιδιότητα να επιμηκύνει τη ζωή και να προωθήσει τη γονιμότητα. Ένα κόσμημα με μαργαριτάρι μπορεί να φέρει πλούτη σε όποιον το φοράει και να βελτιώσει τα οικονομικά του και τις συνθήκες της εργασίας του. Φυλαχτό για όσους ασχολούνται με τη θάλασσα, διόλου τυχαία το χρησιμοποιούσαν οι κολυμβητές και οι δύτες του Νότιου Ειρηνικού ως προστατευτικό κατά των καρχαριών!!

Λέων

Χρυσόλιθος

KCP1810 xrisolithos cq

Ο Χρυσόλιθος ανακουφίζει από τη ζήλια, την πικρία, τη μοχθηρία, το θυμό και μειώνει τα επίπεδα του στρες, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και τη διεκδίκηση χωρίς επιθετικότητα – ότι πρέπει για τον βασιλιά του ζωδιακού που κατορθώνει να επιβάλλεται χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Φέρνει δημιουργικότητα, λάμψη, δόξα, αναγνώριση, εξελίσσει ποιοτικά και είναι ιδανικός για τους καλλιτέχνες.

Παρθένος
Μάτι βοδιού

mati bodiou cq KCP4313 3


Ιδανικό για να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και να υποστηρίζει το κυκλοφορικό, το μάτι του Ταύρου βοηθάει όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, ειδικά σε περιόδους που πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Στη Βιρμανία και την Ινδία το χρησιμοποιούσαν ως φυλακτό προστασίας για ερωτικά θέματα, αφού θεωρούσαν ότι μπορεί να ρυθμίσει την ενεργειακή ροή (και τις σεξουαλικές ορμόνες). Μπορεί να κάνει θαύματα εάν η σεξουαλικότητά σου επηρεάζεται από το άγχος και διαπιστώνεις δυσκολίες έκφρασης στην ερωτική σου ζωή.

Ζυγός
Αμαζονίτης

AMAZONITIS cq

Στην Αρχαία Αίγυπτο το χρησιμοποιούσαν για να φτιάχνουν φυλαχτά που έφερναν καλοτυχία. Αναδεικνύει την ειλικρίνεια, την εξωστρέφεια, τη δημιουργικότητα, τη διορατικότητα και την αγάπη προς τον εαυτό μας. Ο κρύσταλλος θα φανεί χρήσιμος σε κάθε νέα αρχή και αλλαγή στη ζωή μας – ιδιότητα που θα εκτιμηθεί δεόντως από τον αναποφάσιστο Ζυγό. Ενδείκνυται για όσους προκαλούν την τύχη τους με τυχερά παιχνίδια, αφού προσελκύει τύχη και συνηθίζουν να το φοράνε όσοι ρισκάρουν για να εξασφαλίσουν την επιτυχία!

Σκορπιός
Μαύρος Όνυχας

KCP1010 onyxas

Οι Ρωμαίοι στρατιώτες σκάλιζαν τη μορφή του Ηρακλή ή του Άρη (του παραδοσιακού κυβερνήτη του Σκορπιού), ώστε να νικούν στη μάχη, εξάλλου ο Όνυχας είναι η πέτρα της δύναμης, παρέχει στήριξη σε δύσκολες και μπερδεμένες καταστάσεις. Η πέτρα αυτή προωθεί το σφρίγος, την σταθερότητα, την αντοχή και γενικά προσδίδει αυτοέλεγχο, είναι ένα διανοητικό τονωτικό που ανακουφίζει τους υπερβολικούς φόβους και τις ανησυχίες. Ήταν περιζήτητος ανάμεσα στους ρήτορες, αφού πίστευαν ότι δίνει ευφράδεια στον κάτοχό του, ενώ φέρνει επιτυχία σε δικαστικούς αγώνες, προστασία από κακή επιβουλή και το «κακό μάτι» και βοηθάει να καταπολεμήσουμε τα πάθη μας και να αντιμετωπίσουμε τη ζωή με θάρρος.

Τοξότης
Μάτι αετού

KCN4240 mati

Ευεργετική πέτρα για μαθητές και καλλιτέχνες, καθώς βελτιώνει τη δημιουργικότητα και ενδυναμώνει την ευφυΐα. Είναι γνωστή ως πέτρα καλής τύχης, οπότε δεν θα μπορούσαμε παρά να την αντιστοιχίσουμε στο Δία, τον κυβερνήτη του Τοξότη! Συμβολίζει τον πλούτο και την αφθονία και βοηθά τον ιδιοκτήτη του να αναπληρώνει πάντα τα χρήματα που ξοδεύει. Αυξάνει την ενέργεια, τη διόραση και τη διαίσθηση. Κράτα το κακό μάτι μακριά και επιφέρει ευτυχία και ευημερία, ενώ προσφέρει μακροζωία προστατεύοντας από ατυχήματα και χαρίζοντας υγεία και δύναμη.

Αιγόκερως
Οψιδιανός

OPSIDIANOS cq


Οι Ινδιάνοι της Αμερικής, οι Αζτέκοι και οι Μάγια τον χρησιμοποιούσαν ως φυλακτό. Βοηθά στην ορθή κρίση, χαρίζει θάρρος και δύναμη να αντιμετωπίσουμε κάθε νέα αρχή, αλλαγή ή μετάβαση. Αυξάνει τον αυτοέλεγχο (γι' αυτό και θεωρείται ιδανικός για τον συνετό Αιγόκερω) και και την υπευθυνότητα, βοηθάει στην ενδοσκόπηση, στον εξαγνισμό, μας προστατεύει από την εισβολή της αρνητικής ενέργειας από όπου κι αν προέρχεται - αποτελεί μάλιστα ένα πρώτης τάξεως μέτρο προστασίας για κάθε επιβουλή, αφού έχει την ιδιότητα να επιστρέφει την κακή πρόθεση σ' εκείνον που τη στέλνει. Ιδανικός για διαλογισμό και για να «μαλακώνει» τους πόνους σε ψυχολογικό επίπεδο, είναι ο κατάλληλος λίθος για να ξεχάσεις παλιές αγάπες και για προστασία κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Υδροχόος
Χαολίτης

XAOLITIS cq

Πρόκειται για μια εξαιρετικά χαλαρωτική πέτρα που βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας, ηρεμεί το νου και βελτιώνει την επικοινωνία. Ο επαναστάτης Ουρανός που κυβερνά τον Υδροχόο σίγουρα μπορεί να ωφεληθεί από τις ιδιότητές του. Ο Χαολίτης φέρνει πίσω τη χαμένη χαρά, τους καλούς φίλους και την αισιοδοξία. Επίσης, τονώνει τη διαίσθηση και τη διόραση, προάγει τη θετική ενέργεια και σκέψη, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα και μας βοηθά ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας.

Ιχθύες
Λαβραδορίτης

LABRADORITIS


Πρόκειται για πέτρα μεγάλης προστασίας, η οποία έχει την ιδιότητα να ανυψώνει τη συνείδηση, να τονώνει τη διαίσθηση και τα ψυχικά χαρίσματα καθώς ενδυναμώνει την πίστη στον εαυτό μας και περιορίζει τους φόβους και τις ανασφάλειες. Ο Λαβραδορίτης διευκολύνει την επαφή με τις ανώτερες υπάρξεις και μας βοηθά να διδαχτούμε από αυτές, ακούγοντας την εσωτερική φωνή μας που μας ειδοποιεί πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε κάτι. Δημιουργεί «γέφυρα» ανάμεσα στην προσωπικότητα και την ψυχή, τονώνει την ενέργεια και είναι ιδανικός για να ανασυγκροτήσουμε τον εαυτό μας έπειτα από ένα ισχυρό σοκ.

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και καλή τύχη!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=67704&url=astrology.gr|579|1200{/iframe}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved