Η κατάρα του να έχει η κοπέλα σου ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ φίλες

«Κι αν σου κάτσουν;»

Η κατάρα του να έχει η κοπέλα σου ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ φίλες

Οι καιροί αλλάζουν μέσα σε μία σχέση. Ή ακόμα καλύτερα, είναι οι νοοτροπίες αυτές που αλλάζουν και που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι ότι, ακόμα και αν το θες, δεν μπορείς να σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο που το έκανες στα 20 σου χρόνια. Ένα από αυτά τα θέματα, δεν είναι μόνο η κοπέλα σου αυτή καθαυτή, αλλά και οι φίλες της.

Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, έχοντας ακόμα την καύλα εκείνων των εποχών στα μυαλά, ελπίζαμε πάντα οι μέλλουσες φιλενάδες μας να έχουν και ωραίες φίλες. Μας άρεσε αυτό. Κάναμε σχέδια ότι θα ήμασταν με το κοριτσάκι μας και παράλληλα θα έχουμε και «υποψήφιες» για τους υπόλοιπους κολλητούς της παρέας που ψαχνόντουσαν. Και σπανίως γινόταν αυτό και σιχτιρίζαμε για την άδικη μοίρα, που μας έριχνε στην κοριτσοπαρέα με μία ή δύο ξεπεταγμένες ελκυστικές τύπισσες και όλες τις υπόλοιπες να κρατούν ακόμα ψηλά την σημαία του συντηρητισμού. Αλλά όπως είπαμε. Οι καιροί αλλάζουν.

Στην προχώ ηλικία των 30, όπου η σχέση σου μετράει κατά μέσο όρο τουλάχιστον 2 χρόνια και πιθανόν ήδη να συζείς, αντιλαμβάνεσαι πως τελικά το χειρότερο, είναι η κοπέλα σου να έχει ωραίες φίλες. Ή μάλλον πολύ ωραίες φίλες. Ή ακόμα χειρότερα φίλες-μοντέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved