Σεξ για πρώτη φορά: 8 λεπτομέρειες που μάλλον δε θα προσέξει

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις!

Σεξ για πρώτη φορά: 8 λεπτομέρειες που μάλλον δε θα προσέξει

Λοιπόν φίλη μου Πέμπτη σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι το Σαββατοκύριακο δεν αργεί, κάτι που μας βοηθάει να ανεχτούμε κακές συμπεριφορές, σε εργασιακό και προσωπικό επίπεδο, και ακόμα και την κόρνα του πισινού στο κλάσμα δευτερολέπτου που ανάβει το πράσινο (καλά αυτό όχι αλλά λέμε τώρα). Και μιας και προσπαθούμε να χαλαρώσουμε και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία σκέρτσο και σαφώς νάζι, λέμε να σε διασκεδάσουμε με ένα θέμα που είναι σίγουρο ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση. Ποια είναι τα πράγματα για τα οποία εκείνος αδιαφορεί κατά τη διάρκεια του σεξ, τα οποία όμως εσένα σε αγχώνουν μέχρι θανάτου; Αν δεν ξέρεις την απάντηση, δώσε βάση στα παρακάτω και σύντομα θα μάθεις πράγματα τα οποία θα σου αλλάξουν αν όχι τη... ζωή, την μέρα σίγουρα! Πάμε κοπέλες...

1. Η μυρωδιά: Είτε μυρίζει σαν ανοιξιάτικο λιβάδι στο οποίο τρέχουν νεράιδες, είτε έχει μια πιο γνώριμη-και φυσιολογική εσάνς-του είναι παντελώς αδιάφορο. Εκείνος σεξ θα κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Δεν είπαμε να έχεις και δύο μέρες να κάνεις μπάνιο, αλλά και η υπερβολή είναι κάτι το οποίο γενικά δεν αρέσει. Και αγχώνει. Και δεν υπάρχει λόγος.

2. Όλα γίνονται εκτός από του σπανού τα γένια: Και επειδή λογικά δεν είσαι σπανός, δεν υπάρχει και λόγος να συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Υπάρχει τριχούλα τριών ημερών; Ε και; Δε λέω να εμφανίζεσαι κάθε φορά με γάμπα μαύρη από τη βλάστηση, αλλά μια φορά στο τόσο δε χάλασε κι ο κόσμος. Παίζει να μην το παρατηρήσει καν.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved