Κορίτσια, γιατί δεν παραδέχεστε πως αραιά και που χαϊδεύεστε;

Μια γυναίκα εξηγεί όλους τους λόγους.

Κορίτσια, γιατί δεν παραδέχεστε πως αραιά και που χαϊδεύεστε;

Αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός, ή όπως αλλιώς θέλεις, είναι η πράξη κατά την οποία περνάς και μόνος σου καλά, διότι είτε δεν έχεις κάποιον άλλο να το κάνεις, είτε εκείνη τη στιγμή θέλεις να μείνεις εσύ και ο εαυτός σου.

Είναι η πράξη την οποία εσύ και οι φίλοι σου έχετε καμάρι, σημαία και σίγουρα στο καθημερινό μενού και είναι ακριβώς η ίδια πράξη για την οποία εμείς οι γυναίκες.... ντρεπόμαστε!

Και πάνω που νόμιζες ότι εν έτει 2016, η σύγχρονη εργαζόμενη και χειραφετημένη γυναίκα θα παραδεχόταν δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος, ότι τα βράδια μόνη στο σπίτι δε χαζεύει μόνο σειρές και fashion bloggers στο Instagram - δραστηριότητα που μπορεί όντως να σε κρατήσει ξάγρυπνο - αλλά κάνει και τη στροφή προς τον εσωτερικό της, και όχι μόνο κόσμο, αντιλαμβάνεσαι ότι η ίδια ακριβώς γυναίκα, ντρέπεται μέχρι θανάτου να πει ξεκάθαρα το προφανές: «Ναι αυνανίζομαι έχεις κανά πρόβλημα;» Το κακό στην προκειμένη δεν είναι μόνο ότι το κάνει και δεν το παραδέχεται, αλλά ότι υπάρχουν και άτομα ανάμεσά μας... που δεν το κάνουν!

Whaaaaa?

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr


Μια γυναίκα εξηγεί όλους τους λόγους.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved