Μήπως τελευταία δεν θέλει να κάνετε σεξ;

Μπορεί να σου ακούγεται απίστευτο, παράλογο ή εξωπραγματικό.

Μήπως τελευταία δεν θέλει να κάνετε σεξ;

Όταν ο σύντροφός σου δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ερωτική σας ζωή, το πιο εύκολο συμπέρασμα που βγάζεις είναι ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον.

Όπως αναφέρει όμως, η Sex Therapist και συγγραφέας του βιβλίου «Getting the Sex You Want», Tammy Nelson, δεν πρέπει να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα ή να παρατήσεις κι εσύ την ερωτική σας ζωή. «Μπορεί να διστάζεις να κάνεις την πρώτη κίνηση επειδή φοβάσαι την απόρριψη, αλλά αν θέλεις να δεις και πάλι την φλόγα στην σχέση σου, θα πρέπει να προσπαθήσεις».

Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας απέχει από την σεξουαλική του ζωή, μερικούς από τους οποίους σου αναφέρουμε παρακάτω.

Άγχος

Αν δεν είναι αυτή εύλογη αφορμή τότε ποια μπορεί να είναι; Μην βιαστείς να τοποθετήσεις την ταφόπλακα στις ερωτικές σας επαφές αν δεν αναλογιστείς πρώτα το φόρτο εργασίας και τους προβληματισμούς που ενέχει αυτή στην καθημερινότητά του. Αν φοβάται για την θέση του ή αν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα πιεστικές καταστάσεις, πως θέλεις να είναι ταύρος τα βράδια δίπλα σου;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved