Τι δείχνει το ωροσκόπιο της ορκωμοσίας της Κυβέρνησης Τσίπρα;

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις του Karl Heinz Ottinger για το μέλλον της κυβέρνησης με βάση τον αστρολογικό της χάρτη

Τι δείχνει το ωροσκόπιο της ορκωμοσίας της Κυβέρνησης Τσίπρα;

"Ως ψάρι εις το δίχτυ σπαράζει εις πολλούς κινδύνους ακόμη η ελληνική ελευθερία. Μου εδώσατε τους χαλινούς του κράτους. Τίνος κράτους; Μετρούμε εις τα δάκτυλα την επικράτειάν μας." Ιωάννης Καποδίστριας

Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε και πλέον είναι γεγονός πως έλαβε σάρκα και οστά. Η ορκωμοσία της έλαβε χώρα στις 27 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:13:13 αφού αυτή καταγράφηκε ως ώρα υπογραφής της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Κάρολο Παπούλια.

Με βάση την αστρολογική τεχνική της Uranian Astrology ας δούμε τι δείχνει ο αστρολογικός χάρτης της ορκωμοσίας της κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας όπως δείχνει ο άξονας Βόρειου Δεσμού/Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της ορκωμοσίας της κυβέρνησης έχει έρθει με προθέσεις να καταθέσει έργο. Ωστόσο, το ζήτημα που εγείρεται είναι εάν θα του επιτρέψουν να τα καταφέρει καθώς μεταξύ άλλων το παραπάνω μεσοδιάστημα ισούται με τον Ουρανό στον Κριό που δείχνει απρόσμενες αλλαγές που θα προκαλέσουν φρενίτιδα και ξαφνική διακοπή.

Το Μεσουράνημα (οι προσωπικές δράσεις και τα αποτελέσματα αυτών) της νέας κυβέρνησης μιλά για δυνατές αποφάσεις που αποσκοπούν στην αλλαγή μιας κατάστασης . Ο Ωροσκόπος (οι πράξεις τρίτων και πως τα αποτέλεσμα τους την επηρεάζουν) όμως δεν είναι και ιδιαίτερα ευοίωνος αφού είναι σε άμεση επαφή με τον άξονα Άρη/Ζευς που δείχνει την πυροδότηση μιας κατάστασης και συγχρόνως έντονες συγκρούσεις αλλά και προβλήματα με αξιωματούχους , στρατιωτικούς, μηχανικούς και τεχνικούς.

Ο Ήλιος (το Εγώ, η εμφάνιση της κυβέρνησης) μιλά για μεγάλα επιτεύγματα που θα δώσουν μια σχετική ανάσα αφού εμπλέκεται με τον άξονα Ερμή/Απόλλωνα, που δείχνει τις εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές, προεικονίζοντας νέες συμφωνίες κάτω από διαφορετικές συνθήκες και όρους. Τα λοιπά όμως μεσοδιαστήματα που εμπλέκονται προδιαθέτουν για μια κατάσταση σταδιακής αποδόμησης του κυβερνητικού εγχειρήματος αφού θα υπάρξουν διπλωματικές δολοπλοκίες! Να θυμάστε πως η BND (η αντίστοιχη Ε.Υ.Π της Γερμανίας ) είναι από τις πλέον "αθόρυβες" μυστικές υπηρεσίες. Αυτό συγκρατήστε το γιατί η ιστορία θα μας δικαιώσει...

Επίσης, προβληματίζει ιδιαίτερα ο υποθετικός πλανήτης της Uranian Astrology, ο KRONOS ή Υποθετικός Κρόνος που υποδεικνύει τα άτομα εξουσίας, καθώς τα μεσοδιαστήματα που βρίσκεται προμηνύουν πως η κυβέρνηση, τα στελέχη της και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός βρίσκονται υπό μεγάλο κίνδυνο.
Να σημειώσου εδώ ότι το περιστατικό με το αεροπορικό δυστύχημα στην Ισπανία με το ελληνικό μαχητικό έγινε υπό την επιρροή της εξίσωσης Ουρανός/Άδης= Kronos σε κοσμικό επίπεδο που υποδηλώνει τον θάνατο αξιωματούχων, υψηλά ισταμένων πρόσωπων ή ακόμα και ατόμων που πετούν ψηλά και η εν λόγω εξίσωση περιλαμβάνεται και στον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης στις 27ης Ιανουαρίου 2015.

Αστροχαρτογραφικά, διακρίνουμε πως επάνω από τις Βρυξέλλες είναι το σημείο γραμμικής ζεύξης μεταξύ Ηλίου και Ζευς του χάρτη της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης που δείχνει ότι εκεί θα δοθεί η μεγάλη μάχη για την ελληνική κυβέρνηση.

Σε θέματα δικαιοσύνης, θεωρώ ότι λόγω του ότι ο άξονας απονομής της δικαιοσύνης με βάση την Uranian Astrology, Ερμή/Ζευς= Ήλιος, ισούται με το Ωροσκόπο/Άδη δείχνει πως κάποιοι θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και αυτό θα είναι η απαρχή για να δεχτεί κακεντρέχεια και διάφορα σχόλια που αποσκοπούν να πλήξουν το κύρος της κυβέρνησης.

Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας, εξετάζοντας τον άξονα Ηλίου/Κρόνου Υποθετικού διαφαίνεται ότι προβλήματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται περί τα μέσα Μαρτίου αφού θα εμφανιστούν ζητήματα οικονομικά ενώ ζητήματα με ξένες χώρες θα δημιουργήσουν ένα πολεμικό κλίμα. Παράλληλα, το εν λόγω μεσοδιάστημα, δείχνει πως η κυβέρνηση θα τους έχει απέναντι της ΟΛΟΥΣ και αυτό θα δημιουργήσει καταστάσεις διχασμού ακόμα και εντός της ίδιας της κυβέρνησης.

Όσον αφορά στις κοινωνικές παροχές και την κοινωνική συνοχή η νέα κυβέρνηση θα δώσει το κάτι παραπάνω σε επίπεδο παροχών αφού το ευαίσθητο σημείο που ορίζει τις κρατικές παροχές (Ήλιος/Απόλλωνν=Kronos) ισούται με την γενέθλια Αφροδίτη και το Βόρειος Δεσμός/Ζευς που σηματοδοτεί παροχές με ιδιαίτερη αγάπη και με γνώμονα το κοινό καλό.

Τα υπόλοιπα θα τα αναλύουμε τόσο στους χρησμούς όσο και στα Σεληνικά φαινόμενα του εκάστοτε μηνός δηλαδή τις δυο εξειδικευμένες στήλες του astrology.gr με τις τόσες και τόσες επιτυχίες στα πολιτικά και όχι μόνο δρώμενα.

Διάβασε επίσης

Εκλογές 2015: Όλες οι προβλέψεις του astrology.gr

Ο αστρολογικός χάρτης με βάση την Uranian Astrology της ορκωμοσίας της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα

TSIPRAS GOVERMENT
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved