Ποιός μπορεί να «τουμπάρει» τον Πούτιν;

Οι κ.κ. Αναστασιάδης, Λιλλήκας και Χριστόφιας σε ένα αστρολογικό bra de fer

Ποιός μπορεί να «τουμπάρει» τον Πούτιν;

Οι εξελίξεις στην Κύπρο κόβουν την ανάσα, αφού μετά το αρχικό ΟΧΙ στις απαιτήσεις της Ε.Ε, τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Η Κυπριακή κυβέρνηση προσέτρεξε στη Ρωσία, μήπως και δοθεί κάποια λύση της τελευταίας στιγμής, χωρίς όμως να εισπράξει κάποια ουσιαστική διαβεβαίωση, τουλάχιστον επισήμως. Ο κ Σαρρής αναχώρησε από τη Μόσχα με άδεια χέρια.


Παρότι το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά πολιτικό και εξαιρετικά περίπλοκο, όπως ακριβώς το παρουσίασε ο Πρόεδρος Μεντβέντεφ και άπτεται πολλών κρίσιμων γεωπολιτικών «λεπτομερειών», όλοι αντιλαμβάνονται πως το ταξίδι του κ Σαρρή στη Μόσχα δεν θα είχε γίνει ποτέ αν δεν είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα του κ Αναστασιάδη προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Και -όχι άδικα- πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι αν θέλει ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, όλα γίνονται.

Εδώ είναι που υπεισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας και μέσα στον γενικό ορυμαγδό μια σκέψη τριβελίζει το μυαλό μας. Ποιός είναι τελικά καταλληλότερος για να «τουμπάρει» τον Πούτιν και να τον πείσει να κάνει το μεγάλο βήμα;


Ο Κ Αναστασιάδης, ο κ Χριστόφιας -που έτσι κι αλλιώς αφήνει να εννοηθεί ότι είναι περίπου «η αδελφή ψυχή του Πούτιν» ή μήπως ο ομοϊδεάτης του υποψήφιος του ΑΚΕΛ, ο κ Λιλλήκας;

Βάζοντας κάτω... πλανήτες και ζώδια εκείνο που διαφαίνεται αρχικά είναι ότι και οι τρεις Κύπριοι πολιτικοί έχουν μια κάποια πρόσβαση στην πολιτική «καρδιά» του κ Πούτιν, ο οποίος ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού κι έχει την Σελήνη του στους Διδύμους.


Και οι τρεις μεν αλλά ο ένας κερδίζει!


Ο κ Αναστασιάδης είναι επίσης Ζυγός, ο κ Χριστόφιας Παρθένος, ενώ ο κ Λιλλήκας ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων.


Πολιτικά, ο πρώτος... ξεκίνησε ως φιλοδυτικός, ενώ οι δύο τελευταίοι είναι φίλα προσκείμενοι στη Μόσχα και από αυτήν την άποψη έχουν το πλεονέκτημα. Ξέρουμε μάλιστα ότι ο κ Πούτιν έχει δείξει αρκετές φορές την προτίμηση του σε Παρθένους, όπως είναι οι κκ Μεντβέντεφ και Κ Καραμανλής.


Ωστόσο εκείνος τελικά που κρατάει τα κλειδιά μιας καταλυτικής και γόνιμης επαφής με τον Πούτιν είναι ο κ Λιλλήκας, αφού μεταξύ τους υπάρχει η πρώτη και κύρια συνθήκη μιας αστρολογικής συμβατότητας: Ο Ήλιος και η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, τους Διδύμους στην προκειμένη περίπτωση.


Μάλιστα αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Ωροσκόπο του κ Πούτιν να βρίσκεται επίσης στο Ζυγό, ο Ήλιος του κ Λιλλήκα «πέφτει» στον 8ο γενέθλιο οίκο του κ Πούτιν, δηλαδή στα χρήματα των άλλων (δάνεια, χρηματοδοτήσεις κλπ)! Δηλαδή, ότι ακριβώς χρειάζεται η Κύπρος αυτήν την στιγμή...


Ακόμη, ο Άρης του κ. Λιλλήκα βρίσκεται στον Κριό, απέναντι από τον Ήλιο του κ Πούτιν, κάτι που με δεδομένη την αρχική συμβατότητα τους, θα μπορούσε να επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν είχαν να αντιμετωπίσουν μια κοινή απειλή.

Από αστρολογική σκοπιά λοιπόν δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να έρθουν σε επαφή οι δύο πολιτικοί άνδρες, μήπως και ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα για την Κύπρο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved