Πέφτουν τα... τείχη για τον Παναθηναϊκό

Απόψε το βράδυ στις 8 μμ (ONSPORTS.GR/ΣΚΑΪ) το ΟΑΚΑ θα ζήσει μεγάλες στιγμές με την απονομή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό και το... συγκινητικό αντίο του Κώστα Τσαρτσαρή μετά από 11 χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι».

Πέφτουν τα... τείχη για τον Παναθηναϊκό

Μετά από την ολοκλήρωση της πιο δύσκολης χρονιάς στην σύγχρονη ιστορία του, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να... απολαύσει τους καρπούς των προσπαθειών του. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του όλη την σεζόν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς αντιπάλους και το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένα χρόνο πριν άπαντες είχαν τον Παναθηναϊκό... τελειωμένο. Τώρα, έναν χρόνο μετά ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει σπίτια και στόματα και πανηγυρίζει την κατάκτηση του νταμπλ, κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» πήγαν στο ΣΕΦ εις... διπλούν και τις δύο φορές έφυγαν νικητές και μάλιστα με τρόπο... πανηγυρικό. Και απόψε το βράδυ η χρονιά θα κορυφωθεί με τον εντυπωσιακότερο τρόπο.

Στις 8 μμ στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Διαμαντίδης και οι συμπαίκτες του θα σηκώσουν στον Αττικό ουρανό το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας. Ένα πρωτάθλημα που θα μείνει στην ιστορία για τις δυσκολίες, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει σειρά εκπλήξεων για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να βγάλουν την αποψινή βραδιά από το μυαλό και την καρδιά τους.


Θα κλάψουν και τα... μπάνερ

Το πρόγραμμα, όμως, θα έχει και δάκρυα. Δάκρυα όχι χαράς, αλλά λύπης. Η λύπη μπορεί να μην είναι η πιο σωστή λέξη. Δάκρυα... μελαγχολίας. Ο Κώστας Τσαρτσαρής εδώ και δύο ημέρες έχει ανακοινώσει την απόφασή του να πει «αντίο» στην ενεργό δράση. Να... κρεμάσει την φανέλα με το Νο12 και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Στην γυναίκα του Λίνα, στα απίστευτα δίδυμά του... Απόψε ο «Τσάρι» θα αποχαιρετιστεί με τους φίλους του Παναθηναϊκού που τον αγάπησαν όσο ελάχιστους. Και που τους αγάπησε και αυτός όσο λίγοι. Ο ίδιος μπορεί να λέει πως δεν συγκαταλέγει τον εαυτό του στο γκρουπ παικτών όπως οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης, αλλά η αποψινή βραδιά θα έχει πολλά κοινά στοιχεία από το αντίο του «Φράγκι».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η χρονιά ανανέωσης, έγινε χρονιά νταμπλ και σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ, να γιορτάσουμε την κατάκτηση δύο ακόμη τίτλων. Η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή θα βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος μετά από 11 χρόνια στον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Τσαρτσαρής θα τιμηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, ξεχωρίζοντας όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος.

Σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ, στις 8μ.μ. (ΣΚΑΪ), σε μια ακόμη πράσινη γιορτή που θα μεταδοθεί και μέσω Live Streaming από τον επίσημο χορηγό επικοινωνίας της ΚΑΕ, Onsports.gr.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved