Ποιο το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα μετά τη ψήφιση των μέτρων - Πάμε σε εκλογές;

Συμφωνία με 38 «απώλειες» - Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες;

Ποιο το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα μετά τη ψήφιση των μέτρων - Πάμε σε εκλογές;

Η χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα μέτρα, ώστε να προχωρήσει η συμφωνία με τους Ευρωπαίους, περατώθηκε συγκεντρώνοντας 229 ΝΑΙ, 64 ΟΧΙ και 6 ΠΑΡΩΝ και 1 απουσία ενώ ο κυβερνητικός συνασπισμός μέτρησε 38 απώλειες.

Στο άρθρο «Τι λένε τα άστρα για την σημερινή κρίσιμη ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση των μέτρων» είχαμε γράψει ότι θα υπάρξουν «απρόβλεπτα γεγονότα, καταστάσεις ρήξης και ηχηρές διαφοροποιήσεις στη στρατηγική του Μεγάρου Μαξίμου για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης».

Συγχρόνως, στις 17/1/2015 στο άρθρο «Εκλογές 2015: Αστρολογικό exit poll» είχαμε σημειώσει ότι ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει με απώλειες τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αλλά «θα υπάρξει, ακόμα και κατά την διάρκεια της χρονιάς, κίνηση να τον "ρίξουν" άτομα ακόμα και μέσα από το εσωτερικό του κόμματός του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα ανάλογα με αυτά που είχε και ο Κώστας Καραμανλής το 2008-2009.».

Με αφορμή λοιπόν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που γεννούν το ερώτημα, αν θα έχουμε πρόωρες εκλογές, θα θυμίσουμε ότι στις 9/9/2015 γράψαμε ότι υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα για μια τέτοια εξέλιξη το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο «Αστρολογική επικαιρότητα 9/6: Οι πιέσεις των δανειστών οδηγούν σε εκλογές;» είχαμε γράψει: «Από αστρολογικής πλευράς, το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες είναι ένα πιθανό σενάριο. Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη (σημαντικά γεγονότα) της 28ης Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στον 10ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδας (κυβέρνηση). Το γεγονός ότι σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη και τον Πλούτωνα της Ελλάδας δείχνει ότι πολύ πιθανόν κατά την "εκλειπτική" περίοδο (από τέλη Αυγούστου ως τέλη Οκτωβρίου) να χρειαστεί η κυβέρνηση να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, ώστε ο λαός να υποδείξει με την ψήφο του την πολιτική που θα ακολουθηθεί απέναντι στις σκληρές απαιτήσεις των δανειστών».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved