Αστρολογική επικαιρότητα 1/3: Πως η Ρωσία θα βγάλει εκτός παιχνιδιού το ΔΝΤ;

Πράσινο φως για τα πρώτα 100 δις της Τράπεζας των BRICS

Αστρολογική επικαιρότητα 1/3: Πως η Ρωσία θα βγάλει εκτός παιχνιδιού το ΔΝΤ;

Θα εκμεταλλευτεί η Ελλάδα την ευκαιρία κάνοντας στροφή στη Ρωσία;

Άντε γεια ΔΝΤ! Bye –bye ΗΠΑ! 100 δισ.$ για το νέο οικονομικό γίγαντα BRICS ενέκρινε η Ρωσική Δούμα ως πρώτη πράξη για την ενεργοποίηση της νέας αναπτυξιακής τράπεζας των Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική ως αντιστάθμισμα του ΔΝΤ που εδρεύει στις ΗΠΑ. Από αυτή την τράπεζα θα μπορεί να λάβει χρηματοδότηση και η Ελλάδα αν το θελήσει και ως εκ τούτου αυτή η πολύ σημαντική εξέλιξη στον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό τομέα τείνει να επιβεβαιώσει αυτά που έχουμε γράψει στο άρθρο «Πολιτικές εξελίξεις 2015 – 2018: Η στροφή της Ελληνικής κυβέρνησης προς την Ρωσία» και συγκεκριμένα «Στον προοδευμένο χάρτη της Ρωσίας διαφαίνεται ότι την περίοδο 2016-2018 μια στροφή 180ο προς την ομόδοξη Ρωσία, τόσο μέσω του Δία (υλική κι ηθική υποστήριξη) όσο και μέσω του Πλούτωνα (εμμονή) που θα συναντήσουν τον Πλούτωνα και την Σελήνη της Ελλάδας! Παράλληλα, για να ενισχύσω την επιχειρηματολογία μου, οι διελαύνοντες Κρόνος και Ποσειδώνας αντίστοιχα θα περάσουν από τον Ουρανό των ΗΠΑ (8ο και 55' των Διδύμων) που βγάζει απότομη διάσπαση και παράλληλα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Kronos της Ελλάδας που δείχνει διπλωματική απόσχιση, αποτράβηγμα. Όλα αυτά εντός της διετίας 2016-2018.».

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ η τράπεζα πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία της στα τέλη του 2015. Θα είναι η πρώτη φορά στα οικονομικά χρονικά από το τέλος του Β΄ΠΠ και μετά που μια αναπτυξιακή τράπεζα που δεν ανήκει στην σφαίρα επιρροής της Δύσης θα μπορεί να χρηματοδοτεί αναπτυσσόμενες και όχι μόνο χώρες που σε άλλη περίπτωση θα έπεφταν στην οικονομική κυριαρχία του ΔΝΤ και επομένως της Δύσης. Μετά από αυτή την απόφαση υπάρχει και τυπικά το νομικό πλαίσιο για την άμεση έναρξη δανειοδότησης της Ελλάδας όπως και άλλων χωρών.

Από αστρολογικής πλευράς, η επεκτατική τάση της Ρωσίας φαίνεται από την είσοδο του διελαύνοντα Ουρανού (ανατροπές) στον 8ο οίκο (δάνεια, χρήματα μέσω των άλλων) στο ωροσκόπιο της Ρωσίας αλλά και την εμπλοκή του στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Απόλλων/Βουλκάνους που σηματοδοτεί την αρχή μιας εποχής οικονομικής προόδου με αλματώδεις ρυθμούς.

*Ο αστρολογικής χάρτης της Ρωσίας είναι υπολογισμένος για 12 Ιουνίου 1990

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved