Αστρολογική επικαιρότητα 7/2: Ο Πούτιν διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία

Οι οικονομικές διεκδικήσεις της Ρωσίας από τη Γερμανία και το ρεμπέτικο τραγούδι για το Σήφη Κροκοδειλάκη...

Αστρολογική επικαιρότητα 7/2: Ο Πούτιν διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία

Ο Αλέξης Τσίπρας «άνοιξε» την όρεξη του Πούτιν ο οποίος πάει να διεκδικήσει από τους Γερμανούς 4 τρις € ως πολεμικές αποζημιώσεις.

Ρωσική «επίθεση – απάντηση» στην Γερμανία!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην «Σύγχρονη Ρωσία», η κάτω Βουλή του ρωσικού Κοινοβουλίου θα συγκροτήσει ειδική Επιτροπή για να επανεξετάσει τη ζημιά που προκάλεσε η Γερμανία στην ΕΣΣΔ κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Προηγουμένως, στον ρωσικό Τύπο δημοσιεύθηκε πληροφορία ότι η Ρωσία θα απαιτήσει πολεμικές αποζημιώσεις, ύψους 3-4 τρις. ευρώ! Όπως λένε ειδικοί επί του θέματος με τη Συμφωνία της Γιάλτας, η Σοβιετική Ένωση είχε λάβει επανορθώσεις από τη Γερμανία, αλλά επρόκειτο κυρίως για «επανορθώσεις σε είδος» και όχι σε χρήμα. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν διαφωνίες από Ρώσους καθηγητές και επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι η «επίδειξη του λογαριασμού» στη Γερμανία, δεν προέκυψε έτσι απλά και πρόκειται για έναν τρόπο να εκφράσει η ρωσική κυβέρνηση τη δυσαρέσκεια για την εχθρική εξωτερική πολιτική της Γερμανίας απέναντι στη Ρωσία, όπως όταν η Μέρκελ δήλωσε πως θα παράσχει στρατιωτική βοήθεια στις χώρες της Βαλτικής σε περίπτωση που αυτές γίνουν στόχος επίθεσης από τη Ρωσία. Η Γερμανία έχει τον διελαύνοντα πλανήτη της Uranian Astrology τον KRONOS επάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα της Ποσειδώνα/Απόλλων. Αστρολογική εξίσωση που υποδεικνύει μια περίοδο που η Γερμανία θα πέσει σε διπλωματική «μπλόφα» με την άλλη πλευρά να έχει περαιτέρω «κρυφά χαρτιά» στη διπλωματική της φαρέτρα. Κορύφωση των σχετικών γεγονότων θα υπάρξει μεταξύ 2016-2018, όταν οι διελαύνοντες Πλούτωνας και Ουρανός θα προσβάλλουν δυσαρμονικά το γενέθλιο Κρόνο της Γερμανίας που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Γερμανίας είναι υπολογισμένος για 3 Οκτωβρίου 1990

Ο Σήφης ο κροκοδειλάκης έγινε ρεμπέτικο τραγούδι και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας στο Ρέθυμνο

Ένα τραγούδι για τον Σήφη!

Ο Σήφης ο κροκόδειλος δεν σταματά να βρίσκεται στην επικαιρότητα με τους Κρητικούς να τον χρησιμοποιούν με κάθε ευκαιρία. Ο αγαπητός πλέον σε όλους Σήφης που συνεχίζει να σουλατσάρει ελεύθερος στα νερά του Φράγματος Ποταμών στο Αμάρι του Ρεθύμνου έχει γίνει μπλουζάκι, αναπτήρας, σημαιάκι μέχρι και πίτσα. Τώρα έγινε και ρεμπέτικο τραγούδι. Ο Βαγγέλης Σαμαράκης έγραψε τους στίχους και τη μουσική ενώ στο τραγούδι που παρουσίασε προχθές μπουζούκι παίζει ο Γιάννης Καλομοίρης, μαντολίνο ο Νίκος Ματζεπετάκης, φυσαρμόνικα ο Δημήτρης Μεϊδάνης ενώ στο πιάνο και το τραγούδι βρίσκεται ο συνθέτης του κομματιού. Οι στίχοι είναι άκρως ρεμπέτικοι. Εσείς μπορείτε να ακούσετε και ν' απολαύσετε το ρεμπέτικο τραγούδι ενώ στο Φράγμα των Ποταμών ο Σήφης όπως φαίνεται μπορεί να συνεχίζει να κάνει τις βόλτες του, για την ώρα τουλάχιστον γιατί ο Μπερά... καραδοκεί! Το τραγούδι του Σήφη έγινε με την Αφροδίτη (καλλιτεχνικά θέματα) στους Ιχθύες (έμπνευση) σε κοσμικό επίπεδο να πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (η ικανότητα του τρόμου) στον Αιγόκερω (σε σχέση με κάτι το απρόσιτο) δείχνοντας πως η έμπνευση δεν μπαίνει σε μοτίβο!

{youtube}7gOJhgwtfiI{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved