Ευρωεκλογές 2014: Νίκος Μιχαλολιάκος - Έγκλειστος νικητής

Η αστρολογική εκτίμηση για τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές 2014: Νίκος Μιχαλολιάκος - Έγκλειστος νικητής

Πυκνό... μυστήριο καλύπτει τα αστρολογικά δεδομένα του κ Μιχαλολιάκου, ο οποίος επισήμως εμφανίζεται ως Τοξότης αλλά οι πληροφορίες του Karl Heinz Ottinger τον θέλoυν Υδροχόο με Ωροσκόπο στον Αιγόκερω (8/2/1957, στις 6:05 το πρωί).

Με βάση αυτά τα στοιχεία, το πρώτο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι η επίκαιρη θέση του Δία στον Καρκίνο σε τετράγωνο με την γενέθλια Δήμητρα του στον Κριό θα τον ωφελήσει πολλαπλά. Δηλαδή, όχι μόνον θα δει τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να ενισχύονται αδρά αλλά επιπλέον η επερχόμενη είσοδος του πλανήτη στον 7ο γενέθλιο οίκο του θα δρομολογήσει την απελευθέρωση του από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται μαζί με άλλα ηγετικά στελέχη του κόμματος. Βέβαια, η νομική μάχη θα συνεχιστεί για έναν περίπου χρόνο ακόμη, εξ αιτίας της αντίθεσης του προοδευμένου Άρη με τον γενέθλιο Κρόνο στον Τοξότη.

Όσο για το μέλλον του κόμματός του προβλέπεται ευοίωνο, με τον ίδιο να αναλαμβάνει έναν άκρως πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, όταν ο διελαύνων Ουρανός θα «πιάσει» την γενέθλια Δήμητρα του. Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2015 και θα επαναληφθεί μέσα στο 2016.

Δείτε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ΄ άστρα για την πορεία των κομμάτων;

Εκλογές 2014: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας επί το έργον

Εκλογές 2014: Ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

Εκλογές 2014: Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού

Εκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved