Οι εξεγέρσεις στην Τουρκία και η αστρολογική επιβεβαίωση!

Τα τελευταία 24ωρα όλες οι μεγάλες πόλεις της Τουρκίας βρίσκονται στη δίνη ταραχών, εξεγέρσεων και συγκρούσεων των πολιτών με τις αρχές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεκάδες νεκροί και τραυματίες. Και όλα αυτά με αφορμή μερικά... δέντρα!

Οι εξεγέρσεις στην Τουρκία και η αστρολογική επιβεβαίωση!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, μετά από την βίαιη καταστολή κατά των εκατοντάδων ακτιβιστών που διαμαρτύρονταν, που είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία του μητροπολιτικού πάρκου Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για το κόψιμο των δέντρων και το μπάζωμα του πάρκου με σκοπό να κτιστούν ξενοδοχεία και καταστήματα.

Ωστόσο, από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου η ανωτέρω διαμαρτυρία έχει πάρει μορφή γενικευμένης λαϊκής εξέγερσης, και βέβαια, οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν τριγμούς στους κόλπους της τουρκικής κυβέρνησης. Τα τελευταία 24ωρα ολοένα και περισσότεροι διαδηλωτές κατεβαίνουν στους δρόμους και η αστυνομία καταστέλλει κάθε τους κίνηση.

Χιλιάδες περνούν το Βόσπορο από το ξημέρωμα του Σαββάτου για να ενωθούν με τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, ενώ οι εξεγέρσεις έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της γειτονικής χώρας: Άγκυρα, Σμύρνη, Άδανα, Σαμψούντα, Ραιδεστό και σε αρκετές πόλεις της Θράκης και του Πόντου...

Όμως εμείς εδώ στο astrology.gr κάτι... ξέραμε!

Συγκεκριμένα στο άρθρο του κ. Ριζόπουλου με τίτλο «Κρόνος στο Σκορπιό: Αλλαγή φρουράς», το οποίο δημοσιεύθηκε με αφορμή κι αιτία την είσοδο του πλανήτη στο ζώδιο, μεταξύ άλλων σημειώνονται τα εξής:

«Στην Τουρκία, είναι πιθανή μια εσωτερική διαμάχη-αναταραχή, με αντικείμενο την δράση ή τις ενέργειες ομάδων-εθνοτήτων, η οποία θα λάβει ακραίες διαστάσεις και θα θέσει επιπλέον θέματα με τις γειτονικές της χώρες. Με βάση τα τρέχοντα θέματα, η υπόθεση μπορεί να αφορά κι εμάς με αιχμή την Κύπρο και την Θράκη.»

Και μετά την πλήρη επιβεβαίωση του πρώτου σκέλους της εκτίμησης, μένει να δούμε αν θα έχουμε μια έντεχνη όσο και αποπροσανατολιστική «εξαγωγή» της εσωτερικής έντασης στο εξωτερικό της Τουρκίας, με όπως συμβαίνει συνήθως- κάποιο «τυχαίο» πρόσχημα.

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και πολύ σύντομα θα υπάρξει μια εμπεριστατωμένη αστρολογική επανεκτίμηση-πρόβλεψη για τα τεκταινόμενα.

Διαβάστε επίσης στο Astrology.gr:

- Τουρκία: Με τα μάτια στραμμένα στο Καστελόριζο

- Ερντογάν feat Νετανιάχου-Ο καλός και ο κακός αστυνόμος

- Ένας Ιχθύς στο Αιγαίο-Νταγίπ Ερντογάν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved