Τίτλοι τέλους για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν

Ακριβή ώρα διεξαγωγής της επιχείρησης
Παπασταύρου Λίντα
Τίτλοι τέλους για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν

από το Β. Παπαδολιά

Vassilis_new

Να λοιπόν που ο καιρός έχει όντως γυρίσματα. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Δέκα χρόνια πέρασαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου, τη μέρα που όλος ο κόσμος παρακολούθησε τις σκηνές της πτώσης των Δίδυμων Πύργων, σε ένα «τηλεοπτικό επεισόδιο», που η αμηχανία του καθενός μας αδυνατούσε να σχολιάσει. Μία σιωπή, που κράτησε κάποιες ημέρες, πριν ξαναρχίσουμε – εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον – τις πολιτικές αναλύσεις. Κι αν τότε, παρασυρόμενοι από τον αντιαμερικανισμό μας είπαμε και μία κουβέντα περί του ότι «το αξίζανε», αναρωτιέμαι μετά από δέκα χρόνια και μετά τις «προσευχές - επιδείξεις δύναμης» που άρχισαν να ξεφυτρώνουν στην Αθήνα, αν έχουμε όλη τις ίδιες ακόμη απόψεις.

Όπως και να’ χει όμως, επειδή οι πολιτικές απόψεις είναι προσωπικές κι αυτό μας ενδιαφέρει εδώ είναι περισσότερο η αστρολογική πλευρά των πραγμάτων, αναρωτήθηκα μόλις διάβασα τα νέα το πρωί, αν τελικά υπάρχει κάποια αστρολογική συνάφεια, ανάμεσα στην 11η Σεπτεμβρίου και τις ημέρες αυτές που έγινε η επιχείρηση εκκαθάρισης του Οσάμα.

Ακριβή ώρα διεξαγωγής της επιχείρησης δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία πάντως έγινε την Κυριακή προς Δευτέρα. Υπάρχουν αναφορές για την επίθεση να γίνεται στις 01:30 τα ξημερώματα τοπική ώρα Πακιστάν. Στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν ακόμη η προηγούμενη ημέρα. Αν η ώρα διεξαγωγής είναι αυτή, θα επρόκειτο πιθανότατα για μία θαρραλέα επιχείρηση όπως επέτρεπε η σύνοδος Άρη / Δία στον Κριό και με τη Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Μία επιχείρηση με θάρρος και θράσος, που στέφθηκε με επιτυχία.

Μία επιχείρηση που αν μη τι άλλο μας λέει κάτι και για τον ίδιο τον Ομπάμα και τον τρόπο που έχει επιλέξει να φέρει εις πέρας τα πράγματα. Μυστικά, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στο αποτέλεσμα.

Αν δούμε την ημερομηνία της επίθεσης σε συνάρτηση με το ωροσκόπιο της 11ης Σεπτεμβρίου, παρατηρούμε την παρέλαση πλανητών απέναντι από τον Ωροσκόπο της ώρας που έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτμεβρίου. Η επιχείρηση κατέληξε με επιτυχία με την τελευταία διέλευση της Αφροδίτης, ενώ είχε προηγηθεί ο σχεδιασμός (Ερμής, αλλά και Άρης/Δίας).

September_9th_transits

Για τους καρμικούς αστρολόγους σημασία έχει ίσως ότι η επιχείρηση έγινε με τετράγωνο του Ουρανού από τους Δεσμούς της 11ης Σεπτεμβρίου (και τον Άρη), ενώ η ίδια η 11η Σεπτεμβρίου χαρακτηριζόταν από μία σύνοδο Άρη / Δεσμών. Για τους μη καρμικούς η εμπλοκή των Δεσμών πιθανότατα σημαίνει γεγονότα με παγκόσμια σημασία, όπως αυτά των εκλείψεων.

Αν όμως οι διελεύσεις έφεραν ένα συγχρονισμό γεγονότων, τι δείχνουν τα προοδευτικά της 11ης Σεπτεμβρίου; Τα γεγονότα που τέθηκαν σε κίνηση, υπάρχει περίπτωση να είχαν δική τους ζωή με ενσωματωμένη νομοτέλεια το αποτέλεσμα τους;

Στα προοδευτικά της 11ης Σεπτεμβρίου βρίσκουμε πάλι μία συνάφεια Δεσμών με το Βόρειο Δεσμό να κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη (που κάνει και στο γενέθλιο, αλλά πλέον ακριβείας), αλλά πιο ενδιαφέρον ίσως είναι ο χάρτης του Ηλιακού Τόξου, που μας δίνει μία σύνοδο των Δεσμών από Ηλιακό Τόξο με το Δία της 11ης Σεπτεμβρίου, που αναδεικνύει την ευκαιρία της σύλληψης.

September_9th_solar_arcs

Αντίθεση με το Δία κάνει κι ο Άρης από Ηλιακό Τόξο, όχι ακριβείας όμως, που σημαίνει ότι έχουμε ακόμη κάποιους μήνες μπροστά μας για αντίποινα ή άλλες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις, ενώ η ανάλυση των μεσοδιαστημάτων ίσως να μας δώσει επιπλέον πληροφορίες, όπως η εύνοια της τύχης Σελήνη από Ηλιακό Τόξο =Σελήνη/Δίας στο γενέθλιο (αλλά και η πιθανότητα ρευστής επιτυχίας ή διαφυγής) όπως επίσης και η επιτυχία μέσα από μία πολεμική μυστική επιχείρηση (Άρης από Ηλιακό Τόξο=ΒΔ/Πλούτωνας στο γενέθλιο).

Καθοριστικός αστρολογικός παράγοντας πάντως που επέτρεψε την επιτυχή διεξαγωγή της επιχείρησης ήταν κατά τη γνώμη μου η τριπλή (πιθανότητα) σύνοδος Άρη / Δία και Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και αυτή θα πρέπει μάλλον να κρατήσουμε ως κύριο αστρολογικό στοιχείο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved