Διάσημοι, πετυχημένοι και Παρθένοι!

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Παρθένους

Διάσημοι, πετυχημένοι και Παρθένοι!

Έχεις ακούσει πολλά για τους/τις Παρθένους και η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από αυτά ισχύουν, για άλλους σε μεγαλύτερο και για κάποιους σε μικρότερο βαθμό. Ναι, είναι τελειομανείς και γκρινιάρηδες αλλά την ίδια ώρα, είναι κάποια από τα πιο αξιόπιστα άτομα που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Για να τους «τιμήσουμε», λοιπόν, κάναμε ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους μας celebrities Παρθένους και πίστεψέ μας, είναι πολλοί και άκρως... «λαμπεροί».

Beyoncé Knowles

BEYO1

Δεν έγινε κατά σύμπτωση μια από τις πιο διάσημες και πλούσιες γυναίκες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Ο λόγος για τη Beyoncé Knowles η οποία ήρθε στον κόσμο στις 4 Σεπτεμβρίου του 1981. Τραγουδίστρια, χορεύτρια, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Ακούραστη και τελειομανής, η «Queen B» εργάζεται σκληρά και πετυχαίνει σε ό,τι κάνει, χάρη στο ταλέντο της και την εμμονή της στη... λεπτομέρεια.

Blake Lively

lively

Στον αστερισμό της Παρθένου ανήκει και η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Blake Lively. Γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1987 και έγινε παγκοσμίως γνωστή χάρη στη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl». Γοητευτική, ρεαλίστρια και ιδιαίτερα φιλόδοξη, η όμορφη σταρ, ξέρει πώς να παίρνει αυτό που θέλει. Δεν είναι τυχαίο ότι την ερωτεύτηκε ένας από τους πιο διάσημους και γοητευτικούς άντρες στο Χόλυγουντ. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Ryan Reynolds.

Pippa Middleton

PIPPA2


Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει άλλη μια Παρθένος η οποία έγινε γνωστή διότι... η αδερφή της παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William. Φυσικά, αναφερόμαστε στην Pippa Middleton. Η καλλονή από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1983, παντρεύτηκε πρόσφατα τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον εκατομμυριούχο James Matthews. Κατά πολλούς, το γεγονός ότι η Pippa επίλεξε τον James δεν είναι τυχαίο. Εκείνος, ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα και ταιριάζει απόλυτα με μια Παρθένο. Ένας πραγματικά «καυτός» συνδυασμός.

Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Επισκέψου το AstroShop του astrology.gr και απόκτησε την δική σου!

Γωγώ Μαστροκώστα

MASTROKOSTA


Μια γνωστή Ελληνίδα η οποία ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι η Γωγώ Μαστροκώστα. Όπως κάθε Παρθένος που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και εκείνη, θέλει να έχει μια άψογη φυσική κατάσταση για αυτό γυμνάζεσαι συχνά και προσέχει τη διατροφή της. Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη. Άλλωστε, το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται και με το αγαθό της υγείας.

Keanu Reeves

REEVES


To όμορφο και διάσημο αγόρι του Χόλυγουντ ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου. Ο λόγος για τον Keanu Reeves. Γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου του 1964 στη Βηρυτό, ο Keanu ασχολήθηκε με την ηθοποιία από την ηλικία των 14 ετών. Δυστυχώς, η ζωή δεν ήταν εύκολη για τον Reeves, αφού μέσα σε ένα διάστημα μερικών ετών έχασε το μωρό του (γεννήθηκε πρόωρα), τη σύντροφό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και την αγαπημένη του αδερφή από λευχαιμία. Ωστόσο, με τον καιρό κατάφερε να μαζέψει τα «κομμάτια» του και να κάνει μια δυναμική «επιστροφή», στη ζωή και το Χόλυγουντ. Δυναμικός και επίμονος, όπως ένας Παρθένος.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τις Παρθένους

Τελειομανείς, οργανωτικοί, έξυπνοι και αξιόπιστοι. Οι Παρθένοι είναι οι άνθρωποι που χρειάζεσαι σε πολλές περιπτώσεις. Οφείλουν όμως, να κατανοήσουν ότι στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο υποχρεώσεις και «πρέπει». Είναι απαραίτητο να χαλαρώσουν, να σταματήσουν να ανησυχούν για το οτιδήποτε και να καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος και κυρίως, αλάνθαστος. Πώς μπορεί να μάθει, άλλωστε, κάποιος αν δεν κάνει λάθη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved