Οι διάσημοι Λέοντες της καρδιάς μας

Τα αγαπημένα μας Λιονταράκια αυτόν τον μήνα έχουν την τιμητική τους!

Οι διάσημοι Λέοντες της καρδιάς μας

Τους αγαπάμε, τους θαυμάζουμε και θέλουμε να τους έχουμε στη ζωή μας. Ο λόγος για τους Λέοντες, τους «βασιλιάδες» του ζωδιακού κύκλου, οι οποίοι έχουν την «τιμητική» τους αυτόν τον μήνα.

Έντονοι, δυναμικοί, ματαιόδοξοι, υπερήφανοι και ταλαντούχοι. Οι Λέοντες δεν συμβιβάζονται με τίποτα, για αυτό και πολλά από τα άτομα που γεννήθηκαν σε αυτόν τον αστερισμό κατάφεραν να φτάσουν ψηλά στη ζωή τους και να «κατακτήσουν» τη βιομηχανία του θεάματος -και όχι μόνο. Από τη Madonna μέχρι τον Robert De Niro. Υπάρχουν πολλά Λιοντάρια που κάνουν το ζώδιο αυτό να… βρυχάται από χαρά και περηφάνια! Ας τα δούμε ένα-ένα!

Madonna

Η «βασίλισσα» της ποπ δεν θα μπορούσε να μην είχε γεννηθεί στον αστερισμό του Λέοντα. Ήταν φιλόδοξη από μικρή και ήθελε να φτάσει ψηλά για αυτό και πάλεψε σκληρά για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Όπως τα περισσότερα Λιοντάρια, έτσι κι εκείνη, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, όπου κι αν βρίσκεται. Το σίγουρο είναι πως με όλα τα «φώτα» της δημοσιότητας στραμμένα επάνω της, η Madonna (ήρθε στον κόσμο στις 16 Αυγούστου του 1958) πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη με τον εαυτό της. Ναι, είναι μια μεγάλη ντίβα και δεν το κρύβει!

madonna

Jennifer Lawrence

«Μου αρέσει όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Είμαι ανταγωνιστική και με ενδιαφέρει κάτι μόνο όταν δείχνει δύσκολο ή αδύνατο να γίνει». Τα λόγια αυτά ανήκουν στην Jennifer Lawrence και είναι αρκετά για να μας πείσουν ότι είναι -και εκείνη- μια γνήσια Λιονταρίνα. Εργατική, έξυπνη και επιτυχημένη και σίγουρη για τον εαυτό της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1990 (ναι, του 1990) παλεύει σαν λιοντάρι, κάθε μέρα και δεν είναι τυχαίο που το όμορφο αυτό κοριτσάκι από το Κεντάκι, κατάφερε να γίνει μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ.

jenniferlawrence

Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Επισκέψου το AstroShop του astrology.gr και απόκτησε την δική σου!

Jennifer Lopez

Μία ακόμη διάσημη Jennifer ανήκει στον αστερισμό του Λέοντα και δεν είναι άλλη από τη Jennifer Lopez! Οι μεγάλες φιλοδοξίες που είχε από μικρή την έκαναν να ανοίξει τα φτερά της και να «πετάξει» από το κακόφημο Μπρονξ της Νέας Υόρκης στο «λαμπερό» Χόλιγουντ. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια. Το κορίτσι αυτό έχει πολλά ταλέντα και ξέρει πώς να τα «ξεδιπλώνει» εύκολα, όπως τα περισσότερα Λιοντάρια.

jenniferlopez

Σμαράγδα Καρύδη

Από το Χόλιγουντ επιστρέφουμε στην Ελλάδα και σε μια επιτυχημένη Λιονταρίνα της ελληνικής σόουμπιζ. Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη η οποία γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1969 και σήμερα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της χώρας. Γοητευτική, ανεξάρτητη και δυναμική, η Σμαράγδα ξέρει τι θέλει από τη ζωή της.

karydi

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Λέοντες

Antonio Banderas

Τι γίνεται, όμως, με τους άντρες Λέοντες; Όπως οι γυναίκες, έτσι και εκείνοι, έχουν χαρακτηριστικά που τους κάνουν να διαπρέπουν και να ξεχωρίζουν. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του Antonio Banderas. Ο διάσημος «Ζορό» ήρθε στον κόσμο στις 10 Αυγούστου του 1960 στην Ανδαλουσία της Ισπανίας και από εκεί, «απογειώθηκε» και έφτασε ως το Χόλιγουντ. Το στυλ, η έντονη προσωπικότητα και η γοητεία του «φανερώνουν» ότι είναι ένα πραγματικό Λιοντάρι.

antoniobanderas

Robert De Niro

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο μοναδικός Robert De Niro. Γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1943 και θεωρείται ένας από τους σημαντικούς εν ζωή ηθοποιούς. Δυναμικός, ενθουσιώδης, έξυπνος, γενναιόδωρος, μεγαλόψυχος και συμπονετικός. Ο Robert De Niro από μικρή ηλικία μεγάλους στόχους στη ζωή του και κατάφερε να τους πετύχει. Παρά την επιτυχία του, όμως, δεν σταμάτησε ποτέ να νοιάζεσαι και να προσφέρει στους ανθρώπους που έχει γύρω του.

robertdeniro

Kevin Spacey

Το αφιέρωμά μας στους αγαπημένους μας Λέοντες θα κλείσει -φυσικά- με τον ταλαντούχο Kevin Spacey. Ο Frank Underwood, που όλοι αγαπάμε να… μισούμε, γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1959 στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ και κατάφερε γρήγορα να φέρει στο «φως» το ταλέντο του στην υποκριτική. Με το «House of Cards» μας έδειξε ότι μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία ακόμη και τον πιο δύσκολο ρόλο και δεν είναι τυχαίο, που όλοι σήμερα μιλούν για τον ταλαντούχο κ. Spacey.

kevinspacey
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved