Τελικός Eurovision 2017: Τι λένε τα άστρα για την Demy;

Τα αστρολογικά προγνωστικά για τη βραδιά του Τελικού

Τελικός Eurovision 2017: Τι λένε τα άστρα για την Demy;

Η όμορφη και ταλαντούχα Δήμητρα Παπαδέα, γνωστή σε όλους μας με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, Demy, γεννήθηκε 21 Αυγούστου 1991, στην Αθήνα.

Με την πρώτη ματιά, ακόμα και για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την αστρολογία, διακρίνεται στη Demy η λάμψη κι ο δυναμισμός του Λέοντα στο στιλ και την παρουσία της. Με ακόμα δύο πλανήτες στο ίδιο ζώδιο, συμπεριλαμβανομένου και του Δία, ο οποίος φροντίζει για την δημοφιλία και την αναγνώρισή της, δεν είναι να απορεί κανείς πόσο σύντομα κατάφερε, από το ντεμπούτο το 2011, να κατακτήσει τον τίτλο της Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Καλλιτέχνη το 2012, στα Mad Video Music Awards, συν άλλα δύο βραβεία, αυτό του Καλύτερου Video clip Hip Hop/Urban και του Ντουέτου της Χρονιάς στο πλευρό του Μηδενιστή για το τραγούδι «Μια Ζωγραφιά». Συνολικά, έχει κερδίσει 5 βραβεία MAD, ενώ το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ έγινε πλατινένιο.

Καθόλου άσχημα για ένα κορίτσι που, αν είχε υπακούσει τις προσταγές μόνο της Σελήνης της στον Αιγόκερω, θα είχε ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα και της αδερφής της στη Δικηγορία, αφού κι η ίδια είναι φοιτήτρια Νομικής! Ευτυχώς όμως, η Σελήνη δεν είναι μόνη της! Κάνει θετική όψη με τον Ποσειδώνα χαρίζοντάς της γλύκα, καλαισθησία και φυσικά άφθονο καλλιτεχνικό ταλέντο. Η άλλη θετική όψη της είναι με τον Ουρανό που την ωθεί να «σπάσει» την οικογενειακή παράδοση και να διαφοροποιηθεί, ακολουθώντας το δικό της, ξεχωριστό δρόμο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο την κάνουν λεπτολόγο, τελειομανή, συγκροτημένη, προσεκτική στις κινήσεις της και κυρίως συνεσταλμένη.

Eurovision 2017 με 100+ ειδικά στοιχήματα και αποκλειστικές επιλογές στο Stoiximan.gr

Η εμφάνισής της στον Α’ Ημιτελικό με το τραγούδι «This is love» κέρδισε τις εντυπώσεις και της έφερε την πρόκριση στον Τελικό της Eurovision 2017. Με τις πλανητικές συνθήκες που επικρατούν το Σάββατο, 13/5, σε συνδυασμό με το δικό της ωροσκόπιο, (παρότι δεν είναι γνωστή η ώρα γέννησής της) οι πιθανότητες να πλασαριστεί η Demy και ως εκ τούτου η χώρα μας στις πρώτες θέσεις του 62ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision είναι πολύ μεγάλες. Η κοπέλα πάντως τύχη έχει, μένει να δούμε, αν θα την συντροφεύει και τη συγκεκριμένη βραδιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved