Οι διάσημοι Ταύροι που αγαπήσαμε!

Τα αγαπημένα μας Ταυράκια αυτόν τον μήνα έχουν την τιμητική τους

Οι διάσημοι Ταύροι που αγαπήσαμε!

Είναι δημιουργικοί, υπομονετικοί, εργατικοί, αφοσιωμένοι σε ό,τι κάνουν, υπεύθυνοι, αξιόπιστοι, σταθεροί και... αισθησιακοί. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που μερικοί από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς και τραγουδιστές του κόσμου ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στα αγαπημένα μας Ταυράκια τα οποία αυτόν τον μήνα έχουν την τιμητική τους. Γι’ αυτόν τον λόγο, εμείς αποφασίσαμε να δούμε μερικούς από τους πιο διάσημους Ταύρους που έλαμψαν με το ταλέντο τους, εντός και εκτός Ελλάδας! Από τον Jack Nicholson μέχρι τον Νίκο Αλιάγα! Όλοι τους κατάφεραν να αναδείξουν με το ταλέντο και τη δουλειά τους τα πιο δυνατά στοιχεία του Ταύρου!


Jack Nicholson

Jack Nicholson


Τι κι αν φέτος έκλεισε τα 80 χρόνια ζωής; Ο Τζακ Νίκολσον παραμένει γοητευτικός και εξακολουθεί να μαγεύει το κοινό του, όπως ένας γνήσιος Ταύρος. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1937 στη Νέα Υόρκη, είναι γενναιόδωρος αλλά και πολύ πεισματάρης. Ωστόσο, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του και φυσικά, το χιούμορ του, τον έκαναν έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του αιώνα.

Adele

Adele

Στο ζώδιο του Ταύρου ανήκει και η ταλαντούχα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης από τη Βρετανία, Adele. Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1988 στο Τότεναμ της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη για εκείνη. Ο πατέρας της παράτησε την ίδια και τη μητέρα της όταν η Adele ήταν μόλις δύο ετών. Στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων η μικρούλα άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι και όπως αποδείχθηκε, η ταυρίσια υπομονή και η επιμονή της, τη βοήθησαν να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, δηλαδή... στην κορυφή των charts! Adele... «hello from the other side»! Μας ακούς;

Gigi Hadid

Gigi Hadid


Ταυράκι είναι και η αγαπημένη μας Gigi Hadid και μάλιστα, γεννημένο στις 23 Απριλίου του... 1995! Ναι, το διάσημο μοντέλο από τις ΗΠΑ είναι μόλις 22 ετών, ωστόσο, χάρη στην ομορφιά και το ταλέντο του, το πανέμορφο αυτό κορίτσι έχει καταφέρει πολλά. Σέξι και αισθησιακή -όπως άλλωστε και οι περισσότεροι Ταύροι- η Gigi ξέρει καλά πώς να «ταράζει» τα νερά της σόουμπιζ και να γοητεύει τον αντρικό πληθυσμό ανά την υφήλιο.

George Clooney

George Clooney

Από τη λίστα των διάσημων Ταύρων δεν θα μπορούσε να λείπει -φυσικά- ο αγαπημένος ηθοποιός των γυναικών και... πρώην λατρεμένος εργένης του Χόλιγουντ (αφού παντρεύτηκε τελικά την Amal Alamuddin και σύντομα θα γίνει πατέρας). Ο λόγος για τον George Clooney, έναν Ταύρο με τα όλα του. Γιατί; Διότι αυτός ο άντρας έχει έντονη καλλιτεχνική φύση, αγαπά την κομψότητα και τα όμορφα πράγματα στη ζωή, την άνεση και πάνω απ’ όλα τον έρωτα και τις γυναίκες. George, θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μας!

Νίκος Αλιάγας

Nikos Aliagas

Ένας ακόμη γοητευτικός άντρας, ο οποίος ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ο Νίκος Αλιάγας. Ο διάσημος παρουσιαστής με καταγωγή από το Μεσολόγγι γεννήθηκε στο Παρίσι στις 13 Μαΐου του 1969 και κατάφερε να διαγράψει μια σημαντική πορεία στη Γαλλία και την Ελλάδα. Όπως κάθε Ταύρος που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι ο Νίκος Αλιάγας, αγαπά τις τέχνες (βγάζει και υπέροχες φωτογραφίες), το καλό φαγητό και έχει υπέροχο γούστο! Très bien!

Τάνια Τρύπη

Tania Trypi

Ναι, η Τάνια Τρύπη είναι Ταύρος και... φαίνεται! Η Ελληνίδα ηθοποιός γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1969 και παραμένει μια από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές ηθοποιούς της χώρας. Άλλωστε, ο κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη!

Μπορεί ο Ταύρος να είναι ένα αρκετά «προσγειωμένο» ζώδιο και γενικά να πατάει στη Γη, ωστόσο, οι άνθρωποι στους οποίους αναφερθήκαμε κατάφεραν να... «αγγίξουν» τ’ αστέρια. Πώς το έκαναν; Απλά αξιοποίησαν τα ταλέντα και έβγαλαν προς τα έξω την καλλιτεχνική τους πλευτρά, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved