Οι διάσημοι Ιχθύες που αγαπάμε!

Οι celebrities που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων

Οι διάσημοι Ιχθύες που αγαπάμε!

Συναισθηματικοί, δημιουργικοί, δυναμικοί, ευαίσθητοι και την ίδια ώρα, ανασφαλείς και αναποφάσιστοι. Αυτοί είναι οι Ιχθύες οι οποίοι από τις 20 Φεβρουαρίου έως και τις 20 Μαρτίου έχουν την τιμητική τους!

Με κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα και βασικό στοιχείο το Νερό, τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι εύστροφα, έχουν έντονη διαίσθηση και μεγάλη φαντασία, γι’ αυτό και συχνά βλέπουμε πολλά Ψαράκια να ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Γενικότερα, επικρατεί η άποψη ότι τα Ψαράκια ζουν σε έναν κόσμο... ονειρικό: Στον δικό τους κόσμο! Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρόκειται για άτομα που συνεχώς ονειροπολούν και συχνά βρίσκουν «καταφύγιο» στις τέχνη, όπως στην ποίηση και στο θέατρο. Το γεγονός ότι πολλοί Ιχθύες ζουν στον δικό τους, φανταστικό κόσμο έχει, ωστόσο, αντίκτυπο και στην προσωπική τους ζωή και πολλές φορές τους προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις τους με άλλους ανθρώπους που αδυνατούν να τους κατανοήσουν. Είναι, λοιπόν, τα Ψαράκια βασανισμένες ψυχές; Μήπως να ρωτήσουμε τον Bruce Willis;

Τα Ψαράκια είναι ευαίσθητα, αλλά μην εκμεταλλευτείτε την καλοσύνη τους!
Μάλιστα, επειδή οι Ιχθύες είναι και άτομα ιδιαίτερα υπομονετικά και συναισθηματικά και συνηθίζουν να αγαπούν έντονα, πολλές φορές οι άνθρωποι γύρω τους εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα και την καλοσύνη τους. Δείτε για παράδειγμα την Rihanna και την ταραχώδη σχέση της με τον Chris Brown.

Τα διάσημα Ψαράκια!

Rihanna

riri ny


Η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna είναι ένα ευαίσθητο Ψαράκι που γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1988 στον Άγιο Μιχαήλ των Μπαρμπέιντος. Η μητέρα της είναι συνταξιούχος λογίστρια αφρικανικής καταγωγής, ενώ ο πατέρας της επόπτης σε αποθήκες των Μπαρμπέιντος και έχει ιρλανδική καταγωγή!

Eva Longoria

Eva Longoria neo


Η Eva Longoria γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1975 στο Τέξας των ΗΠΑ και έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του αμερικανικού, τηλεοπτικού δικτύου, ABC, Νοικοκυρές σε Απόγνωση. Άλλος ένας Ιχθύς με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

**Απόκτησε Τώρα την κούπα του Ιχθύ στο Astroshop**

Bruce Willis

Bruce ss


Ο διάσημος ηθοποιός Bruce Willis ήρθε στον κόσμο 19 Μαρτίου του 1955 στην πρώην Δυτική Γερμανία. Μπορεί να μην το γνωρίζατε, αλλά ο πατέρας του σταρ του Χόλιγουντ ήταν Αμερικανός στρατιώτης και η μητέρα του Γερμανίδα.

Eva Mendes

eva df


Στις 5 Μαρτίου του 1974 ήρθε στον κόσμο άλλο ένα Ψαράκι: Η Eva Mendes! Η ηθοποιός, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Ryan Gosling, γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα από Κουβανούς γονείς και ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του '90. Έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της, η Eva μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες, όπου και μεγάλωσε. Αξίζει να μάθετε ακόμη ότι η οικογένειά της ήταν Καθολική στο δόγμα και ενθάρρυνε την Eva να γίνει καλόγρια.

Cindy Crawford

crawfof


Η Cindy Crawford γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1966 και είναι ένα πολύ σέξι Ψαράκι. Για την ακρίβεια, η Crawford θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών!

Γιάννης Πάριος

parios d


Υπάρχουν, όμως, και πολλοί Έλληνες Ιχθύες. Ένας από αυτούς είναι ο τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, ο οποίος γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1946 στην Πάρο και τα τραγούδια του «μαρτυρούν» ότι είναι ένα συναισθηματικό και ρομαντικό Ψαράκι!

Ελένη Φουρέιρα

foreie


Στις 7 Μαρτίου του 1987 ήρθε στον κόσμο η Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Φιέρ της Αλβανίας και μετανάστευσε στην Ελλάδα με την οικογένειά της, όταν ήταν οκτώ ετών.

Βάνα Μπάρμπα

barmba


Και η λίστα με τους celebrities Ιχθύες συνεχίζεται! Στο συγκεκριμένο ζώδιο ανήκει και η Βάνα Μπάρμπα! Γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1966 στα Ιωάννινα και η σταδιοδρομία της ξεκίνησε έπειτα από νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ήταν υποψήφια Μις Κόσμος το 1984, ενώ με την παρουσία της στο ιταλικό κινηματογραφικό έργο «Mediterraneo», το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ευρέως γνωστή.

Σοφία Αλιμπέρτη

alibertia


Ένα ακόμη famous Ψαράκι είναι η Σοφία Αλιμπέρτη. Γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1966 στην Αθήνα αλλά σύντομα μετακόμισε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Ευγενία Μανωλίδου

manola


Η Ευγενία Μανωλίδου είναι ένα ακόμη Ψαράκι που το «κέρδισε» ο καλλιτεχνικός χώρος. Η συνθέτης της κλασικής μουσικής, μαέστρος και τηλεπαρουσιάστρια γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1975 στην Αθήνα.

Να θυμάστε ότι μπορεί να είναι στον... κόσμο του, αλλά ο Ιχθύς θα θυσιαστεί για εκείνους που αγαπά. Είναι μια ευγενική ψυχή με καλλιτεχνικές ανησυχίες που του αρέσει απλά να ονειροπολεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved