Φοράει ο διάβολος Prada; Ναι, φοράει κι είναι και Σκορπιός!

Η σιδηρά κυρία της μόδας, βγάζει μια εικόνα all time classic bitch... δείτε το video

Φοράει ο διάβολος Prada; Ναι, φοράει κι είναι και Σκορπιός!

Anna Wintour: η γυναίκα βιτριόλι είναι Σκορπιός (γεννημένη 3 Νοεμβρίου) και δεν φαίνεται να την πειράζει καθόλου. Βέβαια θα μου πείτε: εκείνη γιατί να την πειράξει; Δεν πονάει αυτός που τσιμπάει, αλλά αυτός που τσιμπιέται. Καλά τα λέτε, αλλά εκτός από ‘’μέγαιρα’’ παγκόσμιου βεληνεκούς, η τύπισσα τυχαίνει να είναι μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο χώρο της μόδας κι όχι μόνο.

Κυκλοφορεί πάντα με τεράστια γυαλιά, έχοντας δηλώσει ότι της αρέσει να κρύβεται πίσω από αυτά, (μυστικοπάθεια, σκορπίσιο χαρακτηριστικό) κι άψογο καρέ με αφέλειες, το οποίο δεν έχει αλλάξει από όταν ήταν 14 ετών (!!!), (σταθερότητα, ακόμα ένα σκορπίσιο χαρακτηριστικό). Σύμφωνα με τα λόγια της, της αρέσει να έχει κοντά της δυναμικούς ανθρώπους, ενώ έχει δηλώσει ότι είναι άκρως ανταγωνιστική (όπως άλλωστε, κάθε Σκορπιός που σέβεται τον εαυτό του). Της αρέσει η ακρίβεια, κι είναι ασύλληπτα συνεπής στα ραντεβού της. Έχει δε θεαθεί πολλές φορές να κάθεται μόνης της στην πρώτη σειρά των défilés (δεν την φοβάται την μοναξιά ο Σκορπιός αγάπη μου), χωρίς κανένα κόμπλεξ ή πρόβλημα.

Ας δούμε ένα βίντεο με ρήσεις της διάσημης Σκορπίνας






Η σιδηρά κυρία της μόδας, βγάζει μια εικόνα all time classic bitch, την οποία και δεν αποποιείται, μήτε προσπαθεί εντέχνως να αποτινάξει από επάνω της. Είναι αυτό που είναι, κι αισθάνεται μια χαρά στο πετσί της. Βέβαια, αν την μελετήσετε λίγο πιο προσεκτικά, θα δείτε ότι η Αμερικανοεγγλέζα Wintour, είναι σκληρή στη δουλειά της, μα δίκαιη, σέβεται τους κανόνες του παιχνιδιού κι αντίθετα με όσα έχουν ελαφρώς γραφτεί, αγαπά τους συνεργάτες με μυαλό και δική τους γνώμη (δεν φοβάται τη σύγκριση ή τον ανταγωνισμό, όπως κάθε Σκορπιός, παίζει δίκαια το παιχνίδι της). Ακολουθεί το ένστικτό της, ακόμα κι αν αυτό της έχει κοστίσει (και ποιος Σκορπιός δεν το ακολουθεί;) και δεν παραδέχεται την άγνοια της, ακόμα κι αν πράγματι δεν ξέρει τι κάνει (Σκορπιός που δεν ξέρει να κρύβει τα συναισθήματα ή την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δεν είναι Σκορπιός, φίλοι μου!).

Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα για αυτή την φαρμακερή προσωπικότητα (γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν σου εμπνέει ούτε δράμι συμπάθειας), το γεγονός παραμένει ένα: πήρε την Αμερικάνικη VOGUE το 1988 και την ανέστησε, της έδωσε ζωή μέσα από τις ίδιες της τις στάχτες. Από τότε, όχι μόνο παραμένει στο τιμόνι της VOGUE, αλλά ολόκληρου του εκδοτικού οίκου-θηρίο, που ονομάζεται Conde Nast. Μια Σκορπίνα μόνο θα μπορούσε να πάρει στα χέρια της κάτι που παραπαίει και να του δώσει όχι απλά μια νέα υπόσταση, αλλά να το κάνει το πιο επιτυχημένο εγχείρημα. Μια Σκορπίνα που δεν δίνει δεκάρα τσακιστή εάν είναι αντιπαθής, ξινή ή δυσάρεστη, γιατί στο κάτω κάτω, εάν η Κόλαση θέλει αφεντικό, τότε ας είναι εκείνη, τουλάχιστον!



.............................



Διαβάστε επίσης:

Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού εκμυστηρεύεται στην κάμερα τα μυστικά των Σκορπιών
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved