Κοσμικό Ημερολόγιο 3/1

Αστρόπλοιο Γη, Sidereal Time 18ω 49΄ 05΄΄, Julian Day 40545

Παπασταύρου Λίντα
Κοσμικό Ημερολόγιο 3/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

saloniki

cosmic_2jan

Αστρόπλοιο Γη

Sidereal Time 18ω 49΄ 05΄΄

Julian Day 40545

Ηλιοκεντρική θέση, 11ο 08΄ του Καρκίνου

Elton John – Ένας ευτυχής πατέρας στα 63 του χρόνια

elton

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο απέκτησε ο δημοφιλής μουσικός, ένα υγιέστατο αγοράκι μέσω παρένθετης μητέρας, ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Μαζί με τον σύντροφό του σκηνοθέτη David Furnish, μοιράζονται τα χαμόγελα, αφού μετά από αρκετές προσπάθειες να υιοθετήσουν ένα παιδί, ήρθε με τον καλύτερο τρόπο.

Νονά του μωρού προορίζεται η καλή φίλη του ζευγαριού Elizabeth Hurley.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του Δίας στον Σκορπιό, βρέθηκε σε τρίγωνο με τον διελαύνοντα Δία από τους Ιχθείς και παράλληλα σε τρίγωνο με τον Κρόνο και πολύ κοντά στον Ήλιο του στις πρώτες μοίρες του Κριού, (25/3/1947) φέρνοντας το πολυπόθητο δώρο του πελαργού.

Να τους ζήσει, με όμορφα νανουρίσματα από τον μελωδικό του πατέρα.

Mikhail Khordokofski – Νέα καταδίκη με παλιά χρωστούμενα

Ο 16ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου καταδικάστηκε εκ νέου στις 27/12 από το Ρωσικό δικαστήριο και μετά από 8 χρόνια φυλάκισης θα συνεχίσει να εκτίει την ποινή του. Ο πρώην ιδιοκτήτης της πετρελαϊκής εταιρείας Yukos, κατηγορείται για υπεξαίρεση 218 εκατ. τόνων πετρελαίου και ξέπλυμα χρήματος.

Η κόντρα με τον Πρόεδρο Πούτιν άρχισε το 2003 και η τωρινή καταδικαστική απόφαση βρίσκει τη διεθνή γνώμη απέναντί της, καθώς και αρκετούς Ρώσους πολίτες.

Ο Khordokofski αναφέρεται σε ένα άρρωστο κράτος που δεν ευνοεί την ανάπτυξη επιχειρήσεων, ενώ Αμερική, Αγγλία και Γερμανία δήλωσαν πως όλο αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα της Ρωσίας όσον αφορά την εκπλήρωση των διεθνών δεσμεύσεών της για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και όσον αφορά τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος.

Με Ήλιο στον Καρκίνο (26/6/1963) σε εξάγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Ποσειδώνα, μπορεί να είναι ένας ικανός επιχειρηματίας με ανοιχτό μυαλό, αντί-συμβατικές πεποιθήσεις και διορατικότητα στις επενδύσεις.

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο τονίζει τη λεπτομέρεια και την πρακτικότητά του, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Ερμή στους Διδύμους σε εξάγωνο με Δία, πέρα από την ικανότητα να αναπτύσσει λογική και ευαισθησία μπορεί να εγγυηθεί την εντιμότητα η οποία αμφισβητείται.

Ευχόμαστε να λάβει σύντομα και την τύχη που προσφέρει η όψη, γιατί το κομμάτι της δημοτικότητας, του είναι μάλλον άχρηστο μέσα στους 4 τοίχους της φυλακής.

Lady Gaga και Madonna - Το γιλεκάκι που φοράς είναι ωμό ακόμα

lady_gaga

Στην πρώτη τριάδα των πιο κακοντυμένων star του 2010, με πρώτη την Lady και τρίτη την Madonna, βρέθηκαν οι πασίγνωστες εκκεντρικές καλλιτέχνιδες.

Το μπριζολένιο φόρεμα με τα παπούτσια μπαλτάδες της μιας και τα κακόγουστα καρό στο Vogue (και όχι μόνο) της άλλης, κατάφεραν να ενθουσιάσουν αρνητικά κριτικούς και κοινό.

Ο Ουρανός σε σύνοδο με Άρη της Lady της έδωσε την πρωτιά έναντι του Ουρανού σε τετράγωνο με Άρη της Madonna, απλά γιατί η Λαίδη διαθέτει τον Άρη και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα.

Εκκεντρική και ασυγκράτητη, αλλά η σύγχυση στην καλλιτεχνική της επιμέλεια, την ανέβασε δύο βήματα πιο πάνω στο βάθρο, του «προσέξτε με τα καταφέρνω και χωρίς λάδι στο ψήσιμο». Άντε και εις ανώτερα.

Βομβιστική επίθεση – Σκηνικό εμπόλεμης ζώνης στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Σε κλεμμένη μηχανή, που είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από το Γαλάτσι είχαν εγκαταστήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό που έκανε το κτίριο του Πρωτοδικείου στη Λουίζης Ριανκούρ, το πρωί της 30/12 να μοιάζει με πεδίο μάχης, με σοβαρές ζημιές και σε γύρω αυτοκίνητα. Τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στο Alter και στην Ελευθεροτυπία άφηναν μόνο 40’ λεπτά εγρήγορσης.

Ο Άρης στον ωροσκόπο σε τετράγωνο με τον Κρόνο κυβερνήτη του ωροσκόπου, πυροδότησε την επίθεση σε ένα χώρο άμεσα συνδεδεμένο με τον Κρόνο από το Ζυγό, δηλαδή τη δικαιοσύνη.

Τίποτα φυσικά δεν γίνεται τόσο απλά, αν δεν ήταν αλληλένδετο με τις προηγούμενες αστρολογικές συγκυρίες, όπως αυτή της έκλειψης.

Η οργή έχει πάντα χρώμα κόκκινο.

Isabelle Caro – Έσβησε στα 28 της και καθόλου χορτασμένη

isabellecaro

Η διάσημη Γαλλίδα μοντέλο που έφτασε να ζυγίζει 25 κιλά με ύψος 1.65 και που πρωταγωνίστησε με τις συγκλονιστικές της γυμνές φωτογραφίες στην καμπάνια ενάντια στην ανορεξία, δεν ζει πια από τις 17/11, μια είδηση που γνωστοποιήθηκε σήμερα 30/12.

Τα τελευταία χρόνια με ειδική αγωγή κατάφερε να φτάσει τα 40 κιλά, αλλά ο ταλαιπωρημένος οργανισμός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει πλέον.

Γεννημένη στις 12/9/1982 στο Παρίσι, είχε πιθανότατα την ευαίσθητη Σελήνη της από τον Καρκίνο σε τετράγωνο με Κρόνο, όψη που αιτιολογεί την ανορεξική της τάση, αλλά και σε τετράγωνο με Πλούτωνα που προσβάλει την υγεία με έντονα ψυχολογικές προεκτάσεις.

Παράλληλα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θολώνει την αυτό-έκφραση, χωρίς φυσικά να είναι αρκετά αυτά για να φύγει κάποιος τόσο νωρίς, αλλά εκτός από τα ελλιπή αστρολογικά στοιχεία (ωροσκόπος – οικοθεσία), υπάρχει πάντα και η μοίρα.

Καλή της ανάπαυση.

Bobby Farrell – Ένας ακόμα θρύλος ταξίδεψε…

farell

Το θρυλικό συγκρότημα των Boney M. που μεσουράνησε τη δεκαετία του 70’ με τραγούδια που ακόμα χορεύουμε με έκσταση, έχασε τον αμίμητο τραγουδιστή του.

Άριστος χορευτής και ψυχή του συγκροτήματος, με καθηλωτική εμφάνιση και παρουσία, έσβησε το μεσημέρι της 30/12 σε ηλικία 61 ετών, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Αγίας Πετρούπολης.

Το συγκρότημα έδωσε εκεί το προηγούμενο βράδυ συναυλία, όπου ήταν και ο τελευταίος σταθμός για τον Farrel. Η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή.

Ζυγός (6/10/1949) με Σελήνη στον Κριό, με τριπλή σύνοδο Ήλιου - Ερμή – Ποσειδώνα στο Ζυγό, η αναμφισβήτητη καλλιτεχνική του ιδιοσυγκρασία μεταμορφώνονταν μέσα από τις χορευτικές του επιδεξιότητες. Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στο Λέοντα του έδινε αστείρευτη ζωτικότητα και ενέργεια, ενώ το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σφραγίζει και τις εντυπωσιακές του ενδυματολογικές επιλογές, γεμάτες φαντασία και έμπνευση.

Καλό του ταξίδι.

Δέσποινα Βανδή – Πρωτοχρονιά αλλιώτικη από τις άλλες

Που να το φαντάζονταν η δημοφιλής αοιδός, πως ανήμερα την Πρωτοχρονιά θα περνούσε την ημέρα νοσηλευόμενη, από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η ευαίσθητη Καρκίνος (22/7/1969) με Αφροδίτη στους Διδύμους (αναπνευστικό) σε τετράγωνο με Πλούτωνα, ευαισθητοποιήθηκε περισσότερο μέσα στις εκλείψεις.

Η καλή συνάδελφος Πέγκυ Ζήνα αναπλήρωσε το κενό τραγουδώντας στη θέση της και παράλληλα και στο κέντρο όπου εμφανίζονταν η ίδια.

Ευτυχώς η Πέγκυ δεν έπαθε υπερκόπωση και όλα βαίνουν καλώς. Ας είναι περαστικά και αγύριστα.




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved