Οι δύσκολες ανάσες της Δέσποινας Βανδή

Αυτή η λεπτομέρεια είναι που αφήνει μια «σκιά» γύρω από την κρίση της Πρωτοχρονιάς
Οι δύσκολες ανάσες της Δέσποινας Βανδή

Οι δύσκολες ανάσες της Δέσποινας Βανδή

Ξημερώματα Πρωτοχρονιάς η Δέσποινα Βανδή ένοιωσε μια έντονη αδιαθεσία και παρ’ ότι στα πλαίσια της επαγγελματικής ευσυνειδησίας της δεν εγκατέλειψε άμεσα τη σκηνή του Rex, η συνέχεια απέδειξε ότι θα έπρεπε να το είχε κάνει.

Η διάγνωση ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού, ένα είδος προσβολής που έχει ουσιώδη ανταπόκριση στο γενέθλιο χάρτη της: Ο Άρης στον Τοξότη και η Αφροδίτη στους Διδύμους, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αποκαλύπτουν μια ευαισθησία σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον άξονα των δύο ζωδίων. Και στους παροικούντες την αστρολογική Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι οι Δίδυμοι έχουν κάτω από τη δικαιοδοσία τους τις λειτουργίες του αναπνευστικού, ενώ και τα δύο ζώδια συνδέονται άμεσα με τα ταξίδια.

Το περιστατικό συνέβη κάτω από την πίεση ενός τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εκλείψεων, οι οποίες είθισται να διογκώνουν την όποια ευπάθεια.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί μνημόνευσα τα ταξίδια, αυτό οφείλεται στο ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια που η δημοφιλής τραγουδίστρια πέφτει θύμα των πιέσεων στον ίδιο ζωδιακό άξονα και μάλιστα του δίπολου Άρη-Κρόνου.

Τον Αύγουστο του 2008 είχε κινδυνέψει σοβαρά ύστερα από ένα τροχαίο με το τζιπ της και η κατά κοινή ομολογία «δύσκολη» σύνοδος των δύο πλανητών στο χάρτη των γενεθλίων της (δηλαδή, της Ηλιακής Επιστροφής) είναι η κοινή αστρολογική παράμετρος ανάμεσα στο τότε και το σήμερα.

Στα περσινά της γενέθλια, όπως και σε εκείνα του 2008 υπήρχε η ίδια σύνοδος, με μια σημαντική επιβάρυνση μάλιστα, αφού ουσιαστικά οι δύο πλανήτες συμμετείχαν σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο κοσμικό τ-τετράγωνο με τη συμμετοχή του Δία, του Ουρανού και του Πλούτωνα.

Αυτή η λεπτομέρεια είναι που αφήνει μια «σκιά» γύρω από την κρίση της Πρωτοχρονιάς, αφού αφήνει να εννοηθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο. Μακάρι να είναι μόνον οι καπνοί από τα τσιγάρα αλλά οι πλανήτες -και ιδιαίτερα ο Πλούτωνας- υπονοούν περισσότερα.

Ανάλογες αποχρώσεις έχει και ο χάρτης της Ηλιακής Επιστροφής του Ντέμη Νικολαΐδη, με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να περιγράφει μια δύσκολη χρονιά, με πιέσεις και ατυχίες.

Όσον αφορά τα δεδομένα μιας πιο ειδικής αστρολογικής ανάλυσης, αν από μια συμβατική οπτική δείχνει ακατανόητη η τόση «αγάπη» που τρέφουν για τη Δέσποινα ο Άρης και ο Κρόνος, από μια ίδιο-συναστριακή σκοπιά (τη συσχέτιση των τροπικών και των αστρικών πλανητικών θέσεων) όλα δείχνουν ...φυσιολογικά, αφού στο γενέθλιο χάρτη της ο αστρικός Άρης στο Σκορπιό σχηματίζει μια ακριβέστατη αντίθεση με τον τροπικό Κρόνο. Εξ ου και η ευαισθησία που αποδεδειγμένα παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή στις αναποδιές των δύο πλανητών.

Προσωπικά της εύχομαι περαστικά, τονίζοντας παράλληλα ότι μέχρι τον επόμενο Ιούλιο οφείλει να είναι εξαιρετικά προσεκτική με τον εαυτό της και σε καμία περίπτωση να μην ξεπερνά τα όρια της. Εκτιμώ ότι ο κίνδυνος για μια επιδείνωση της υγείας της είναι υπαρκτός, το ίδιο και για μια σειρά από ατυχίες που εντάσσονται στα πλαίσια του γνωστού ρητού «ενός κακού, μύρια έπονται»...

 

vandi_tri-wheel

 

 

Στον εσωτερικό κύκλο είναι οι γενέθλιες τροπικές θέσεις της Δέσποινας Βανδή (χωρίς ώρα γέννησης), στον μεσαίο οι αστρικές και στον εξωτερικό η τρέχουσα Ηλιακή Επιστροφή (2010-11).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved