Παντελής Παντελίδης: Για αυτόν τον λόγο τον αγάπησε ο κόσμος

Παντελής Παντελίδης: Τα views στο Υoutube και το δώρο που του έδωσε ο θεός

Παντελής Παντελίδης: Για αυτόν τον λόγο τον αγάπησε ο κόσμος

«Αυτό το δώρο μου έδωσε ο θεός»

«Εν μια νυχτί όλα μπορούν να συμβούν» και «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» λέει μια παροιμία και τα δύο αν το σκεφτείς αντιπροσωπεύουν τον Παντελή Παντελίδη, τον πρώτο Έλληνα καλλιτέχνη που έγινε διάσημος από τη μια στιγμή μέσα στην άλλη μέσα από το διαδίκτυο και ο χαμός του ήταν τόσο πρόωρος και ξαφνικός που σόκαρε τους πάντες.
Τον Παντελή Παντελίδη τον ανακάλυψε ο κόσμος στο Youtube από εκείνα τα αυτοσχέδια βίντεο που ανέβασε μόνος του στο διαδίκτυο. Με μια κιθάρα μέσα από το δωμάτιο του κατάφερε να κάνει το «μπαμ» και να γίνει ο βασιλιάς του Υoutube με 15 εκατομμύρια views.
Αυτοδίδακτος, αυτοδημιούργητος, ένας καλλιτέχνης βγαλμένος μέσα από τα σπλάχνα της εποχής του μιλάει τη γλώσσα του κοινού του και ο κόσμος τον δέχεται με αγάπη και ζητά, χορεύει και τραγουδά σαν τρελός τα τραγούδια του.
Δεν απαρνήθηκε ποτέ τη λαϊκότητά του ούτε εμφανισιακά, ούτε ως άνθρωπος ως οντότητα άλλα ούτε αλλοιώθηκε από την τεράστια επιτυχία που έζησε. Συνέχισε να είναι αυτό που είναι και να κάνει με μεράκι αυτό που αγαπούσε, αυτό το γούσταρε και ήταν κάτι με το οποίο περνούσε ωραία.
Το κοινό του το αντιμετώπιζε με ωριμότητα και σοβαρότητα και αυτό ανταποκρινόταν το ίδιο δεν του έσκιζε τα ρούχα, δεν ούρλιαζε, διασκέδαζε μαζί του και τον ένιωθε έναν καλλιτέχνη «κομμάτι» από τη σάρκα της καθημερινότητάς του.
Τα τραγούδια του ήταν διαφορετικά και γίνονταν χαμός γιατί περιείχαν την αλήθεια του, δεν ήταν γραμμένα απλά για να γραφτούν, τα έγραφε όποτε το ένιωθε και αυτό περνούσε στον κόσμο που διψούσε για λίγη «αλήθεια», όχι για κάτι ακόμα «επιτηδευμένο».
Και αυτό ήταν το δώρο που το είχε δώσει ο θεός να γράφει τραγούδια που τα ένιωθε, που αισθανόταν ότι θα άρεσαν και στους άλλους...
Ότι θα ξεχώριζε με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό ήταν σίγουρο στη ζωή του. Το σημαντικό ήταν πως; Με τη Σελήνη (συναίσθημα) σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (αυτό που βαθιά ήθελε ο κόσμος) και σε τετράγωνο με τον Άρη (καψούρα, πόνος) και τρίγωνο με τον Κρόνο (σεβασμός) το έκανε μέσα από κάτι που βαθιά ένιωθε και σεβόταν τον κόσμο που τον ακολουθούσε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved