Ελένη Μενεγάκη: Τα τρυφερά λόγια της on camera για το σύντροφό της Ματέο

Διαβάστε τα τρυφερά λόγια της Μενεγάκη για το σύντροφό της Ματέο

Ελένη Μενεγάκη: Τα τρυφερά λόγια της on camera για το σύντροφό της Ματέο

Για πρώτη φορά on camera εξομολογείται τον έρωτά της για εκείνον.

Μια μέρα μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η Ελένη Μενεγάκη εκθειάζει τον έρωτα και εμμέσως τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο στο πλάι του οποίου δεν πλέει απλά σε πελάγη ευτυχίας νιώθει πιο όμορφη και λαμπερή.
«Η μεγαλύτερη λάμψη για το πρόσωπο μιας γυναίκας είναι να είναι μέσα της καλά, να είναι η ψυχή της γεμάτη, να είναι χαρούμενη, και αν είναι κι ερωτευμένη ακόμα καλύτερα! Όλα από εκεί ξεκινάνε!» δήλωσε on camera η παρουσιάστρια για το πώς διατηρεί τη λάμψη της εγκωμιάζοντας εμμέσως τον έρωτα που βιώνει με τον σύντροφό της, Ματέο.

Η λαμπερή παρουσιάστρια με μια πολυαστρία στο ζώδιο της συντροφικότητας, τον Ζυγό, πιστεύει πολύ στον καλό σύντροφο και για αυτό έχει δηλώσει ««Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις. Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια... Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το ‘χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο».

Το γεγονός μάλιστα ότι η Αφροδίτη (ομορφιά) στο ωροσκόπιο της είναι στο Ζυγό (σύντροφός) επιβεβαιώνει την πεποίθησή της ότι η ομορφιά συνδέεται με τον έρωτα και για αυτό και παλαιότερα μέσα από την εκπομπή της έχει υποστηρίξει « Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του; Γιατί μένει πάντα νέος; Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος».

Δεν θα διαφωνήσουμε ούτε εμείς ούτε τα άστρα ότι τουλάχιστον για την περίπτωσή της –κι όχι μόνο- αυτό ισχύει 100%.

{youtube}omck3opUCPA{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved