Πανευρωπαϊκοί στίβου Νέων - Νίκες κόντρα στην κρίση

Κι εκεί που όλα έδειχναν τόσο θολά και γκρίζα
Παπασταύρου Λίντα
Πανευρωπαϊκοί στίβου Νέων - Νίκες κόντρα στην κρίση

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κι εκεί που όλα έδειχναν τόσο θολά και γκρίζα ήρθαν τρία παιδιά να μας θυμίσουν πως μπορούμε ακόμη να κερδίζουμε. Η Βούλα Παπαχρήστου, ο Λυκούργος Τσάκωνας και η Κατερίνα Στεφανίδου θριάμβευσαν στους Πανευρωπαϊκούς στίβου Νέων που έγιναν στην Οστράβα της Τσεχίας, κατακτώντας δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στα αγωνίσματα τους.

Η τριπλουνίστρια και φανατική ...Αεκτζού Βούλα Παπαχρήστου είναι μια δυναμική Κριός, με την Σελήνη της στην Παρθένο πρόθυμη πάντα να υποστεί την «βάσανο» μιας λεπτομερούς προετοιμασίας αλλά και τον Άρη της στους Διδύμους, έτοιμο να τα ...χώσει προς κάθε κατεύθυνση. Στο προσεχές μέλλον μπορεί να φθάσει ακόμη πιο ψηλά εκμεταλλευόμενη την διέλευση του Δία από την γενέθλια θέση του (επίσης στους Διδύμους) του χρόνου το καλοκαίρι. Αδύνατο σημείο της οι «κρυφές» αντιθέσεις του τροπικού Άρη με τον αστρικό Κρόνο και τον αστρικό Ποσειδώνα, όψεις που αν δεν προσέξει, μπορεί να την εμπλέξουν σε κάποιο σκάνδαλο με απαγορευμένες ουσίες.

tsakwnas

Ο Σπαρτιάτης Λυκούργος Τσάκωνας έδειξε την πλάτη του στον Βρετανό Τζέημς Αλάκα και τον Τσέχο Πάβελ Μάσλακ, τερματίζοντας πρώτος στην κούρσα των 200 μέτρων. Ιχθύς με τον Άρη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Κρόνο, έχει το επιπλέον πλεονέκτημα της «κρυφής» αντίθεσης του πλανήτη των αθλητών με τον τροπικό Δία στον Καρκίνο. Η σκληρή προπόνηση που επιστεγάζεται από νικηφόρα αποτελέσματα είναι το κλειδί αυτών των όψεων. Και η έπαρση της Σελήνης του (στον Λέοντα) ένα πολύ καλό κίνητρο για πρωτιές αλλά συνάμα και ένα εν δυνάμει αδύνατο σημείο. Πάντως του χρόνου, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου θα βρίσκεται σε «φάση Ουρανού», κάτι που σημαίνει ότι ως αουτσάιντερ μπορεί να ...βγάλει μάτια!

stefanidh

Η Υδροχόος με Σελήνη στους Διδύμους -πραγματική αρχόντισσα των ...αιθέρων- η Κατερίνα Στεφανίδου, τίμησε το ζώδιο της αλλά και την σύνοδο Άρη-Ουρανού που έχει στον γενέθλιο χάρτη της (στον Αιγόκερω) κατακτώντας την δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ. Κορίτσι με λαμπρές αγωνιστικές προδιαγραφές (ο Άρης της κάνει και μια αντίθεση με τον Δία στον Καρκίνο) κινδυνεύει μόνον από το «σύνδρομο του Πλούτωνα», την τάση της δηλαδή να χύνει την καρδάρα με το γάλα λίγο πριν το ...πιει!

Το τετράγωνο του Ήλιου της με τον πλανήτη των μηδενισμών την καθιστά ικανότατη να ξεκινάει από το μηδέν, στο οποίο ωστόσο πρέπει πρώτα να φτάσει... Πάντως του χρόνου το καλοκαίρι, με τον διελαύνοντα Δία να «γυροφέρνει» την γενέθλια Σελήνη της αλλά και με μια ανάλογα υποστηρικτική ένδειξη στο προοδευτικό της ωροσκόπιο (ένα «κρυφό» τετράγωνο Ήλιου-Δία) μπορεί να «πετάξει» ακόμη πιο ψηλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved