Τρελαίνει πάλι την Αθήνα ο sexy Κρητικός - «Εμείς δεν «κ@λώνουμε, να το κατέχετε»

Στο πλευρό των συναδέλφων του δηλώνει: «Θα κάτσουμε όσο χρειαστεί...»

Τρελαίνει πάλι την Αθήνα ο sexy Κρητικός - «Εμείς δεν «κ@λώνουμε, να το κατέχετε»
image123

Έγινε ήδη η πρώτη απόβαση αγροτών στην Αθήνα, μετά τις 08:30 το πρωί της Παρασκευής και το Σύνταγμα έχει γίνει μια ατελείωτη κατασκήνωση ενώ στους δρόμους γίνεται χαμός.
Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι η ότι η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, προσδίδοντας εκτός από «μαχητική» διάθεση στις αγροτικές κινητοποιήσεις και μια «brutal, SEXY essence».
Το «καθαρόαιμο» ελληνικό αρσενικό που «τρέλανε» στις προηγούμενες κινητοποιήσεις των αγροτών τον απανταχού γυναικείο πληθυσμό, ο Στάθης Στιβακτάκης, ξαναχτυπά!
Με μπουφάν παραλλαγής και το Κρητικό μαντήλι στο κεφάλι, ο sexy Κρητικός βρίσκεται στην Αθήνα για να πάρει μέρος στο αγροτικό συλλαλητήριο και γίνεται ξανά... viral!
Ο Στάθης τράβηξε πάλι τα βλέμματα πάνω του και έκανε τις γυναικείες καρδιές να χτυπούν δυνατά, με το αυθεντικό αρρενωπό στυλ του, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει για την πορεία των κινητοποιήσεων «Θα κάτσουμε όσο χρειαστεί. Δεν χαλάει ο αγώνας! Μόνο αν τον χαλάσουν άλλοι. Εμείς δεν κ@λώνουμε» και συμπλήρωσε «Να μην τα ψηφίσουνε γιατί θα δούνε την άλλη πλευρά της Κρήτης. Να το κατέχετε».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved