Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα κιλά της και μας αφήνει «κόκκαλο»

Πόσα κιλά πιστεύεις ότι είναι; 55, 58 ή 60;

Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα κιλά της και μας αφήνει «κόκκαλο»

«Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πετσί και κόκκαλο» εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη σε συζήτηση περί κιλών που έγινε στην εκπομπή της «Ελένη» και δεν δίστασε να αποκαλύψει on air πόσο ζυγίζει.

«Είμαι 60 κιλά» είπε η παρουσιάστρια, εξηγώντας ότι πιο παλιά ήταν και πιο αδύνατη, όμως «με τα χρόνια βλέπω, ανά δεκαετία, δυο κιλά να μου κάθονται. Ε, δε θα σκάσω τώρα».

Η Ελένη μάλιστα δεν αρνήθηκε ότι την ενδιαφέρει η εικόνα της και ότι μετά τη γέννηση της μικρής Μαρίνας δεν της άρεσε το σώμα της γιατί ήταν ατσούμπαλο. Ωστόσο, όπως είπε δεν ήθελε να είναι υπερβολικά αδύνατη σε σημείο που να μην έχει και κάποια πιασιματάκια «ίσα ίσα ήθελα να έχω τα πιασιματάκια μου και να νιώθω καλά και εγώ... και τέλος πάντων, τέλος πάντων» αφήνοντας να εννοηθεί ότι και στους άνδρες δεν αρέσουν οι γυναίκες πετσί και κόκκαλο!»

«Και να σας πως και κάτι προχτές δεν βλέπαμε τη Μπιγιονσέ σε κάτι χορευτικά που έκανε; Αν και "μπαμπάτσικη" δεν είναι πολύ θηλυκή; Σε ενοχλεί; Λες θα την ήθελα 25 κιλά αδυνατότερη;» συνέχισε η παρουσιάστρια, εξηγώντας ότι όταν οι γυναίκες είναι "καμπυλάτες" και διατηρούν τη θηλυκότητά τους της αρέσουν.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τον Άρη, κυβερνήτη, του Ωροσκόπου της (εμφάνιση) στον 10ο (καριέρα) που δείχνει ότι το σώμα της αποτελεί «εργαλείο» για τη δουλειά της -ως παρουσιάστρια- όμως το γεγονός ότι βρίσκεται στο σοβαρό και ώριμο Αιγόκερω της επιτρέπει να διατηρεί ασφαλή όρια στο βάρος της, ώστε να μην γίνει ούτε «πετσί και κόκκαλο» ούτε και μια γυναίκα χωρίς τα «πιασιματάκια» της.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved