Η «πρόχειρη» εμφάνιση της Δανάη Στράτου που δεν περιμέναμε - Δείτε φωτό

Ομολογουμένως μας εξέπληξε

Η «πρόχειρη» εμφάνιση της Δανάη Στράτου που δεν περιμέναμε - Δείτε φωτό

Η Δανάη Στράτου, η σύζυγος του πρώην τσάρου της ελληνικής οικονομίας, Γιάνη Βαρουφάκη, είναι μια πολύ όμορφη και κομψή γυναίκα.
Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση η γοητευτική εικαστικός με τα ξανθά μαλλιά και τα εντυπωσιακά μπλε μάτια της τραβά τα βλέμματα καθώς διαθέτει το δικό της ξεχωριστό στυλ.

image

Σικάτη και όμορφη, ακόμη και σε ροκ εμφανίσεις κερδίζει τις εντυπώσεις και τραβά πάνω της όλα τα φλας.
Ωστόσο, η τελευταία της εμφάνιση, στην επίσημη πρεμιέρα του κινήματος Diem25 του Γιάνη Βαρουφάκη ομολογουμένως μας παραξένεψε μιας και είδαμε κάτι που δεν περιμέναμε.

Η Δανάη Στράτου εμφανίστηκε στην αίθουσα παρουσίασης του κινήματος του συζύγου της στο Βερολίνο, φορώντας ένα σικάτο print πουκάμισο αλλά έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά με ένα... μαύρο λαστιχάκι.

Αν και το χθεσινό «πρόχειρο» styling των μαλλιών της, σε μια βραδιά που απαιτούσε επισημότητα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, εντούτοις δεν της ρίχνουμε φταίξιμο. Κι αυτό γιατί η Σελήνη χθες βράδυ ήταν στο ζώδιο που οι «λεπτομέρειες» του ξεφεύγουν και έτσι δεν ήθελε πολύ να λάβει χώρα μια στιλιστική «απροσεξία», ακόμη και από την άκρως γοητευτική Δανάη Στράτου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved