Τα sexy, τα μαύρα τα δαντελωτά της έβαλαν στο Instagram… «φωτιά». Ποια είναι;

Μπορείς να μαντέψεις;

Τα sexy, τα μαύρα τα δαντελωτά της έβαλαν στο Instagram… «φωτιά». Ποια είναι;

Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που «ψοφάει» για πρόκληση και μάλιστα γένους θηλυκού, λόγω της εμπλοκής της Μεγάλης Θεάς του αισθησιασμού και της γοητείας, κάποια είπε τις προηγούμενες μέρες να «ταράξει» τα social media και τα κατάφερε!

tsokaro

Όχι ότι της είναι δύσκολο, δηλαδή, αφού, εκτός από φωνάρα, διαθέτει και στυλ και σεξαπίλ όπως αρμόζει σε μια Λαίδη, αλλά με την παραπάνω όψη το να υπερασπίσει τον «τίτλο» της, μέσα από μια φωτογραφία που θα προκαλούσε αίσθηση, αυτή τη φορά, πίστεψέ με, ήταν βούτυρο... στο ψωμί της.

Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου (αν δεν το κατάλαβες), η οποία πριν λίγες μέρες πόσταρε στο instagram μια «hot» φωτογραφία της που σε πολλούς «κουνήθηκε» ο εγκέφαλος, αφού ήταν «σουπερ... sexy και όποιος αντέξει».

Η Λαίδη πόζαρε στο καμαρίνι της με τα μαύρα, τα στενά, τα δαντελωτά της και «έριξε» το instagram! Θες το στήθος τούμπανο, θες το τατουάζ της που δεν ήταν σε «τυχαίο» σημείο... η Άντζελα, όπως και την εποχή που τραγουδούσε το «φωτιά... στα Σαββατόβραδα», προκάλεσε «πανικό» και «ανέβασε» στα social media την θερμοκρασία... στα ύψη!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved