Όχι άλλο Πλούτωνα Mrs Clinton

Σχολιάζουν ο Γιάννης Ριζόπουλος και ο Urania lab
Παπασταύρου Λίντα
Όχι άλλο Πλούτωνα Mrs Clinton

1. Η θεία από το Σικάγο

Πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση για την υποστήριξη της «θείας Χίλαρι» από το Σικάγο, ωστόσο τα -αστρολογικά- χαρτιά άλλα λένε, αφού η συναστρία της με το ωροσκόπιο της Ελλάδας είναι μια σκέτη… καταστροφή!

Και δυστυχώς, παρότι η καπατσοσύνη της είναι τουλάχιστον εφάμιλλη με εκείνην της Γεωργίας Βασιλειάδου, τα «προξενιά» που μας σκαρώνει, μάλλον για χουνέρια μοιάζουν.

Σκορπιός με Ωροσκόπο στο Σκορπιό και Σελήνη στους Ιχθύες, η Χίλαρι Κλίντον χαρακτηρίζεται αστρολογικά από τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα-Κρόνου στο Λέοντα, που τετραγωνίζεται με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Σκορπιό.

Αυτός ο συνδυασμός είναι δείκτης εξαιρετικού πείσματος, εμμονών, συγκεντρωτισμού και υπόγειων διαδρομών. Και με δεδομένο πως όλα αυτά συνδέονται με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, το ερώτημα προκύπτει εντελώς ...αυθόρμητα:

Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς από την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, εκτός από χειραγώγηση και υπόγεια παιχνίδια;

Θα μου πείτε τι είχαμε, τι χάσαμε...

Έτσι κι αλλιώς, τον τελευταίο καιρό έχουμε ...γκώσει στον Πλούτωνα, αφού κοντά στον δικό μας που είναι ο κοσμικός αυτουργός του μεγάλου ξεπουλήματος, ενέσκηψαν και αυτοί του Στρος Καν -πάλι στην 14η μοίρα του Λέοντα- και τώρα της Χίλαρι Κλίντον. Ο πρώτος τα κανόνισε με τον φίλο του τον Γιώργο για να βρεθούμε δεμένοι χειροπόδαρα και η μέλλουσα Προεδρίνα ήρθε να επιβλέψει την πορεία των επιχειρήσεων -για λογαριασμό των Αμερικανικών συμφερόντων φυσικά- και επιπλέον να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι εναλλακτικές υπάρχουν στην περίπτωση που ο «καλός πολίτης George» αποδημήσει από του Μαξίμου. Όλοι θέλουν να μας βοηθήσουν, πάντα με το αζημίωτο, και περιμένουν σαν τα φιλεύσπλαχνα όρνεα πάνω από έναν εξαντλημένο ταξιδιώτη της ερήμου, που έχει ξεμείνει από νερό.

Σίγουρα η επίσκεψη της κ Κλίντον στην Αθήνα είναι προάγγελος εξελίξεων κι αυτό δεν είναι μια υπόθεση εργασίας βασισμένη μόνον σε πολιτικά κριτήρια αλλά προκύπτει από την ενεργειακή σύσταση του ωροσκοπίου της. Κατ’ αρχάς κάθε «Πλουτώνιο» άτομο που στιγματίζει με την παρουσία του ένα μέρος, πρακτικά λειτουργεί ως «αγγελιοφόρος» των αλλαγών που έρχονται.

Προς την ίδια κατεύθυνση, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, που «ρίχνει» τις ανατρεπτικές του βολές πάνω στον Ήλιο του Γ Παπανδρέου αλλά και την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας. Οι αντιφάσεις που παράγει η συγκεκριμένη όψη μπορούν να περιγραφούν ως η δήλωση μιας αμετανόητης φεμινίστριας προς τον υποψήφιο σύζυγο της, λίγο πριν τον ...στήσει στα σκαλιά της εκκλησίας: «Προχώρα, είμαι μαζί σου!»

Για την ίδια πάντως, οι αστρολογικές ενδείξεις πιστοποιούν ότι αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε μεγάλη ...φόρμα και με την αμέριστη συμπαράσταση του Δία, ο ρόλος της ενδέχεται να αναβαθμιστεί εντυπωσιακά.

Όσον αφορά γενικότερα την πολιτική καριέρα της Χίλαρι, αυτή φαίνεται από την αντίθεση του Ήλιου με τη Δήμητρα, πάνω στον άξονα του αστρικού Ωροσκόπου, ενώ η επιτυχία της πιστοποιείται και από την παρουσία του Δία στον 1ο οίκο.

Παράλληλα, η σύνοδος του αστρικού Μεσουρανήματος της με τον Άρη και τον Πλούτωνα, σημαίνει ότι η δράση της είναι εξαιρετικά στοχευμένη και τελικά θα γίνει αυτό που θέλει (Προεδρίνα) -έστω και για ένα δευτερόλεπτο- ο κόσμος να ...χαλάσει!

hillary

Γ.Ρ.

2. Αστροχαρτογραφικές αλήθειες

Οι Αμερικανοί δεν έχουν κρύψει εξαρχής την ανησυχία τους για τους συστημικούς κινδύνους που ενέχει η Eλληνική κρίση, ενώ τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι παρεμβάσεις της Ουάσιγκτον και οι δημόσιες παραινέσεις τόσο από τον Λευκό Οίκο, όσο και από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, για λύση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, καθώς υπάρχει ανησυχία ότι μπορεί να συμπαρασύρει την ήδη προβληματική αμερικανική οικονομία.

Στο αστροχαρτογραφικό χάρτη της Χίλαρι Κλίντον, οι γραμμές του Άρη, του Κρόνου και του Πλούτωνα περνούν πάνω από την Δ Ευρώπη και ιδιαίτερα την Γαλλία και την Γερμανία, υποδηλώνοντας πως εκεί εντοπίζεται το πραγματικό πρόβλημα. Επιπλέον, έχουμε διέλευση της Σελήνης και του Ουρανού πάνω από την Ελλάδα, που μας δείχνει ότι η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν δίνει πεντάρα για τον τρόπο που εξασκεί την πολιτική της σε βάρος της Ελλάδος -που για ακόμη μια φορά μοιάζει με πειραματόζωο- μιας και εξυπηρετεί το τραπεζικό σύστημα της Αμερικής και θέλει με κάθε τρόπο η Ελλάδα να είναι το υποχείριο των ΗΠΑ για να καρπωθεί ο Πλανητάρχης ότι μπορεί από την εξάπλωση της συστημικής κρίσης του καπιταλισμού, που ξεκίνησε από την Ελλάδα. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Πλανητάρχης έχει διέλευση του Πλούτωνα, πάνω από την Ελλάδα, και γι’ αυτό το λόγο έχει τέτοια «πρεμούρα» για την τύχη της χώρας μας και όχι επειδή είναι φιλέλληνας…

hil_clinton

Urania lab

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved