Irina Shayk - Bradley Cooper: Χώρισαν λόγω… πεθεράς

Τι της έκανε η μαμά του και... το έβαλε στα πόδια;

Irina Shayk - Bradley Cooper: Χώρισαν λόγω… πεθεράς

Το ένα “χαστούκι” μετά το άλλο δέχεται η ερωτική ζωή της Ιρίνα Σάικ αφού αυτός ο αναθεματισμένος ο σκοτεινός Πλούτωνας και ο άλλος που αγαπάει τους χωρισμούς, ο Ουρανός, πρώτα «χτύπησαν» την Αφροδίτη της (αισθηματικά) και μετά τον Ήλιο της (σύντροφοι). Το μοντέλο δεν μπορεί να στεριώσει άνδρα...

Αυτή τη φορά, ο βρετανικός κουτσομπολίστικός τύπος έχει οργιάσει με δημοσιεύματα που θέλουν τη ρωσίδα καλλονή να έχει χωρίσει με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ... εξαιτίας της μαμάς του.

Όπως γράφουν η Γκλόρια, η μαμά του Μπράντλεϊ, δεν «πήγαινε» την Ιρίνα και δεν την ενέκρινε για μέλλουσα νύφη της ενώ όπως λέγεται και το μοντέλο είχε κουραστεί να είναι «αυτοκόλλητη» με την μητέρα ηθοποιού αφού όπου πήγαινε το ζευγάρι εκείνη από πίσω τους.

Έτσι, μπορεί το καλοκαίρι Ιρίνα, Μπράντλεϊ και πεθερά να «απολάμβαναν» τις διακοπές τους σύμφωνα με φωτογραφίες που είχαν αποθανατίσει παπαράτσι τώρα όμως η Ιρίνα είναι σε άλλη αγκαλιά.

Έδωσε τα «παπούτσια» στον Μπράντλεϊ και φλερτάρει με το μοντέλο Στέφεν Τζέιμς.

Η δική του μαμά, άραγε, την εγκρίνει για τον κανακάρη της; Γιατί είναι η δεύτερη φορά που πεθερά δεν θέλει την Ιρίνα. Βλέπεις δεν είχε πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ούτε από τη μαμά του προηγούμενου δεσμού της, του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ιρίνα, αν τριτώσει το κακό, κορίτσι μου, ούτε κατά διάνοια μην σκεφτείς να έρθεις από Ελλάδα μεριά, γιατί τότε είναι που θα πάρεις τα μυαλά στα χέρια. Σαν την ελληνίδα πεθερά καμία...

Θα ψάχνεις θυμήσου του για το κοντινότερο ψυχιατρείο, βλέπεις έχεις και στο ωροσκόπιο σου τον Άρη (προβλήματα) σε σύνοδο με την Σελήνη (μεγάλες γυναίκες) και όχι μόνο θα σε πάρουν με κακό μάτι... θα σου ψήσουν, σου λέω, το ψάρι στα χείλη!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved