Ποια είναι η άγνωστη σχέση Σκορδά – Λιάγκα με τον... Σειρηνάκη;

Πως συνδέεται ο ροζ σκηνοθέτης και παραγωγός με το ζεύγος Σκορδά – Λιάγκα

Ποια είναι η άγνωστη σχέση Σκορδά – Λιάγκα με τον... Σειρηνάκη;

Για όσα μπορεί να μιλήσει ένας Δίδυμος δεν μπορεί κανείς άλλος. Θέλεις πολιτικές ειδήσεις, θες κουτσομπολιό, θες για όσα γίνεται στη γειτονιά, εκείνος μπορείς να έχει γνώμη επί παντός επιστητού και ανά πάσα ώρα και στιγμή να σου πει τι και ποιος είναι talk of the town.

Χαρακτηριστικός εκπρόσωπος του ζωδίου είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος εκτός από τον Ήλιο έχει και τον Ερμή στο πολύπλευρο και σπιρτόζο ζώδιο των Διδύμων. Έτσι, σε μια συζήτηση ξέρει ποια «πινελιά» θα προσθέσει για να αποκτήσει ζωηράδα και ενδιαφέρον.

Κάπως έτσι με αφορμή ρεπορτάζ στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Σειρηνάκη για καλύτερη σκηνοθεσία σε ξένη παραγωγή της ταινίας «Μύκονος 07:15 αυτή είναι η μητριά μου» (My Step Mother in Mykonos) στα AVN Awards 2016 που πρόκειται για «Όσκαρ» ερωτικών ταινιών ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη για τον σκηνοθέτη και παραγωγό που και χρώμα έδωσε στη συζήτηση και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε on air ότι“O Σειρηνάκης μένει στη διπλανή μας πολυκατοικία. Το έμαθα πολύ πρόσφατα. Μένει στο διπλανό ακριβώς συγκρότημα από μας. Μένει και η μάνα του νομίζω...».

«Κόκαλο» έμεινε η Φαίη Σκορδά που δεν το ήξερε όπως και όλο το πάνελ της εκπομπής. Εμείς πάλι όχι... καθότι ο Γιώργος Λιάγκας με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του 3ου οίκου (γείτονες) σε σύνοδο με τον Δία (αναγνώριση) και τον Ουρανό (δημοσιότητα) είναι αστρολογικά αναμενόμενο να κατοικεί στην ίδια γειτονιά με επώνυμα πρόσωπα. Εξάλλου, αν θυμάσαι όπως πάλι έχει αποκαλύψει ο ίδιος εκτός από τον Δημήτρη Σειρηνάκη το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα είναι γείτονες και με την... Νατάσα Θεοδωρίδου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved