Το παρασκήνιο της μεταγραφής – «βόμβα» του Κωστόπουλου στον Alpha

Το αρχικό «στράβωμα», η αιτία, το «ψάξιμο» του παρουσιαστή και η επιστροφή του στο κανάλι της Κάντζας

Το παρασκήνιο της μεταγραφής – «βόμβα» του Κωστόπουλου στον Alpha

Με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, σήμερα σε τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό αυτές τις ημέρες το πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει αναπάντεχες αποκαλύψεις και ειδήσεις – βόμβες.

Μία από αυτές, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα, αποτελεί η αποκάλυψη ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην τηλεόραση με νυχτερινή εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Την τηλεοπτική είδηση «πέταξε» σήμερα το πρωί ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Happy Day ενώ με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή, που ευνοεί να μαθευτούν πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και όσα συνέβησαν λίγους μήνες νωρίτερα, τότε που είχε πρωτοακουστεί το σενάριο για τη σχετική συνεργασία.

Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη για το παρασκήνιο της μεταγραφής – έκπληξη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημειώνοντας «Είχε φτάσει κοντά στον Aplha το περασμένο καλοκαίρι κι επειδή είχε στραβώσει η δουλειά με την Κατερίνα Καινούργιου τελευταία στιγμή, ψαχνόταν δεξιά κι αριστερά να δει τι πήγε στραβά» με τον Δήμο Βερύκιο να προσθέτει: «Γι’ αυτό, λοιπόν, επειδή νόμιζε πράγματα που δεν ίσχυαν, αμέσως μόλις το έμαθα του έστειλα μήνυμα».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved