Ναταλία Δραγούμη: Η άσεμνη κίνηση και η βία: «Άρχισαν να με δέρνουν και να με χτυπάνε»

Το άγριο «πέσιμο» στη σέξι ηθοποιό... από τρεις άνδρες ταυτόχρονα

Ναταλία Δραγούμη: Η άσεμνη κίνηση και η βία: «Άρχισαν να με δέρνουν και να με χτυπάνε»

Με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3 Ιανουαρίου, εκτός από τα ερωτικά ένστικτα στην επιφάνεια βγαίνουν και τα βίαια, τα επιθετικά και τα ζωώδη. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή που ευνοεί να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές ιστορίες, μια από τις πιο εντυπωσιακές και σέξι Ελληνίδες μίλησε για τον άγριο ξυλοδαρμό της από τρεις άνδρες.

Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη που σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Parole" της Αννίτας Πάνια αποκάλυψε ότι την εποχή που ζούσε στη Γαλλία δέχτηκε βίαιη επίθεση από τρεις έγχρωμους άνδρες στη μέση του Παρισιού.

«Δεν είδα ποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Ήμουν με το ποδήλατο και αυτοί παραβίασαν το “stop” και πήγαν να πέσουν πάνω μου. Τους έκανα μια χειρονομία, την οποία δεν την έχω κάνει ξανά από τότε. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι, οι οποίοι προφανώς το πήραν προσωπικά και άρχισαν να με δέρνουν, να με κλωτσάνε. Το φοβερό όμως ήταν ότι δεν κατέβηκε ένας άνθρωπος να με βοηθήσει. Όλοι κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση για να περάσουν, επειδή είχε ανάψει το φανάρι. Ήταν φρικτή στιγμή, πήγα στο σπίτι κλαίγοντας. Σκιάχτηκα και προστατεύθηκα με το ποδήλατο, το έβαλα μπροστά για να κλωτσάνε αυτό. Μου έγινε μάθημα αυτό. Δεν κάνουμε χειρονομίες γιατί δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας».

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved