Αγνώριστος! Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» από «Της Ελλάδος τα Παιδιά»

Θα πάθεις πλάκα... Κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος...

Αγνώριστος! Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» από «Της Ελλάδος τα Παιδιά»

Τη δεκαετία του ’90 ένας ρόλος που αγαπήθηκε όσο λίγοι και παραμένει ως και σήμερα ζωντανός στην μνήμη των περισσοτέρων είναι αυτός του «Χλαπάτσα» από τη δημοφιλή σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

image222

Τον «Τρύφωνα Σπιουνέα» ή αλλιώς «Χλαπάτσα» με τη χαρακτηριστική φράση «Θα σας δείξω εγώ. Θα δείτε τι θα πάθετε!» που κατέδιδε τους τρεις σμηνίτες στον σμήναρχο Κάκαλο, υποδύονταν ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Τον ηθοποιό συνάντησαν πρόσφατα οι δημοσιογράφοι και έπαθαν πλάκα με την απίστευτη αλλαγή του καθώς έχει γίνει ξανθός και έχει αφήσει γενειάδα.

Ο ίδιος μίλησε για την αλλαγή στο look του και εξήγησε ότι την έκανε για τις ανάγκες του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ «Βίκτωρ Βικτώρια» που αναμένεται να ανέβει τον Ιανουάριο. «Έχω αλλάξει το look για το "Βίκτωρ Βικτώρια" που θα ανέβει στα τέλη Γενάρη. Είναι αυτό το ξεπλυμένο κόκκινο, παρακμιακό, μελί», είπε ο ηθοποιός.

Και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε αφού με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα να ευνοεί πάσης φύσεως εικόνες που θυμίζουν παραμύθι αλλά και νεράιδες και ξωτικά με αυτό το ξεπλυμένο κόκκινο μαλλί αν βάλει και ένα σκουφί στα σίγουρα θα θυμίζει troll βγαλμένο από χριστουγεννιάτικο παραμύθιl!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved