Αυτά είναι τα 8 πιο επικά σαρδάμ του 2015

Και επειδή οι γιορτές αξίζει να είναι όμορφες και ευχάριστες... ώρα να γελάσεις λιγάκι

Αυτά είναι τα 8 πιο επικά σαρδάμ του 2015

Συνήθως οι καλικάντζαροι εμφανίζονται κατά το δωδεκαήμερο 25 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου για να πειράξουν τους ανθρώπους αλλά όπως φαίνεται και καθ’ όλη τη χρονιά του 2015 όλο και κάποια «δαιμόνια» είχαν όρεξη για «σκανταλιές». Έτσι, «ανακάτεψαν» τη γλώσσα και τα λόγια παρουσιαστών και πολιτικών και λεκτικές γκάφες και σαρδάμ τους μας χάρισαν γέλιο. Και επειδή τα «ξωτικά» φέτος μάλλον έχουν βγει λίγο νωρίτερα αφού με τον Ερμή σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό όλο και κάπως προσπαθούν να σε «τσιγκλίσουν» εμείς είπαμε να σε αποζημιώσουμε με απολαυστικά σαρδάμ γιατί πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα τίποτα δεν αξίζει να σου ρίχνει τη διάθεση αντίθετα όπως δείχνουν και οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον χαρωπό Δία... το χαμόγελο στο χείλη με κάποιο τρόπο θα έρθει.

Ιδού μια πρώτη ευκαιρία...

1) Γιώργος Παπαδάκης: «χθες ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάλεσε όσους ήταν στο ΙΚΕΑ...εεε στο ΚΗΣΕΑ».

2) Γιώργος Παπανδρέου: «ένας λόγος που χαίρομαι που είμαι εδώ είναι για να πιπωθούν...»

3) Κυριακός Μητσοτάκης: «η Νέα Δημοκρατία εφόσον κερδίσει τις εκλογές μπορεί να συζητήσει με τους Εβραίους... εεε τους Ευρωπαίους»

4) Κατερίνα Ζαρίφη: «να υπενθυμίσω ότι κάναμε ολόκληρο θέμα για τον ψουρουντοφεκά...εεε ψαραντοφεκά».

5) Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχεις ποτέ προδοθεί σε φαλλικό επίπεδο...εεε φιλιικό επίπεδο;»

6) Ζωή Κωνσταντοπούλου: «οφείλετε να γνωρίζετε και τώρα μιλώ ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως πρόεδρος της... Χρυσής Αυγής...» και αμέσως διόρθωσε «ως πρόεδρος της Βουλής».

7) Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Δεν τα ξέρω αυτά τα διαδικαστικά. Εγώ ασχολούμαι με τη διαπραγμάτευση. Και Ζωής θέλοντος...» αντί «Θεού θέλοντος».

8) Τάσος Κουράκης προς μαθητές στη Βουλή: «Η Ζωή εεε η Βουλή σας καλωσορίζει».

Και να θυμάσαι τα «αερικά» και τα «ξωτικά» των ημερών μπορεί να είναι κακά και πονηρά όμως δεν μπορούν να κάνουν κακό στους ανθρώπους μόνο να τους πειράξουν και να τους ενοχλήσουν αφοί είναι χαζά και ευκολόπιστα για αυτό και από παλιά οι άνθρωποι τα περιπαίζουν και τα αποκαλούν «σταχτιάδες» και «κατρούληδες».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved