Δήλωση που θα συζητηθεί «Ένα one night stand χάλασε το γάμο μου»

Πώς το σεξ μια βραδιάς έγινε η αιτία του τέλους...

Δήλωση που θα συζητηθεί «Ένα one night stand χάλασε το γάμο μου»

Η Σελήνη στον Υδροχόο δεν ευνοεί μόνο επικοινωνία στα social media, αγαπά και τις αποκαλύψεις και έτσι Ελληνίδα τραγουδίστρια, θέλοντας να μιλήσει για το καινούργιο της τραγούδι, αντί να βγάλει δελτίο τύπου προτίμησε να κάνει ένα status στο facebook εξιστορώντας τον τρόπο που διαλύθηκε η σχέση της.

Ο λόγος για την Σαλίνα που έχει καταγωγή από την Κύπρο και λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο: «Ξέρω καλά τι θέλεις να κάνεις» μέσω post στα social media θέλησε να στείλει ένα μήνυμα «Κάτι σαν συγγνώμη» για το πώς συνειδητά ή μη οι άνθρωποι στις σχέσεις τους χρησιμοποιούν τους άλλους, γεγονός που στην περίπτωσή της στοίχισε το γάμο της.

«Είχα μια σχέση που τελείωσε εξαιτίας ενός one night stand...δυστυχώς λίγο πριν το γάμο... Είναι κακό να είσαι ανειλικρινής και να μη σκέφτεσαι τις συνέπειες στις ζωές αυτών που δεν έχουν ιδέα...για την ανυπαρξία συναισθημάτων σου... κακό είναι να πουλάς ελπίδα... Πλήρωσα για τις επιλογές μου, και προχωράω... απαλλαγμένη από “σκιές” και “ψιθύρους”. Όταν χωρίζουμε καλά είναι να ζούμε με αξιοπρέπεια το τέλος μια σχέσης ,από το να εμπλέκουμε καινούριους ανθρώπους στις ζωές μας, με αποτέλεσμα να πληγώνουμε κι αυτούς και τους εαυτούς μας.» έγραψε η τραγουδίστρια.

Στο μήνυμά της δεν διασαφηνίζει, αν πλέον είναι μόνη της πάντως η ευχή της για το νέα χρονιά είναι: «Εύχομαι σε όλους τους μόνους ένα μεγάλο έρωτα για το 2016».

salina1

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved